reklama

Sierpień 2010

Bombusiu wszystko będzie super:-) przynajmniej ominie Cie czekanie i będziesz wiedziała kiedy synus się pojawi
Pajkaa jak tylko będziesz na siłach jest cieplutko i napewno nie warto siedzieć w domku :tak:ja wyszłam z córcią jak miła 9 dni ale to dlatego że jak miała 8 to dopiero wózek dotarł do nas

więcej nie dam rady napisać bo już młody kopie mamusię po żebrach trzymajcie się dzielnie :tak::tak:

reklama
Dziękuje kochane za wsparcie i trzymanie kciuków, ale cały czas sie obawiam czy to to czy nie to :-D Ale pocieszam się myślą, że są dość regularne czyli co 8-9-10min nie ma jakiś strasznych skoków i trwają każdy od 1 min... Już zadzwoniła po Marcina będzie za jakieś 30min i zobaczymy jeżeli sie rozkręci to pojedziemy na IP :-)

Cześć moje kochane, później was wszystkie nadrobię, na razie tyle co u mnie:
rozwarcie mam na 3 cm, czop się trzyma (jakim cudem to nie wiem), mały bardzo nisko osadzony główką stąd uczucie takiego pieczenia, skurcze są przepowiadające, mogę urodzić równie dobrze za kilkanaście godzin, ale mogę z takim rozwarciem śmigać nawet kilkanaście dni. Skurczybyki są, ale już nieregularne i już nie są takie bolesne, na godzinę kilka tylko.
Całuski
Nadrobię was potem

Bogusiu oj trzymam kciukasy:):):) U CIebie to musi być to skoro czop już łodleciał:)

Ostatnia edycja:
Bogusiu,a jak to odczuwasz jeśli masz siły napisać???

Mój ząb postanowił mi dokuczyć w inny sposób i powstał ropień... Siedzę ciągle z lustrem i go oczyszczam i płuczę ;-/
Z Mkiem sobie troche pobrykaliśmy od rana i przyznam,że coraz częściej mi brzuch twardnieje.

Ciamajdko- zabije za tego ptysia! Ja chce ptysia!!!!

Milusiu - 3 paluchy to będzie z 5-6cm,to bardzo dużo! Zmykaj na długi spacer ;P

Pajko jak będzie ciepło i z dzidzią wszystko cacy to po tygodniu (no 10 dniach) można śmigać jak nic.!!!!!
Polianno to Ty też już sport uprawiasz, aby zacząc rodzić he he iiiii dobrze:))))
Nektarynko czy na pewno mnie uwówią na cc to sie dowiem pewnie teraz na następnej wizycie jak to bedzie wyglądało i z tym szewkiem i z tym fikołkiem i z tym porodem hmmmm???

Ostatnia edycja:
Milusia no pięknie:)))))))))))) wiadomo, że coś się kroi... ale mogło by raz a porządnie...
Polianno zaraz ide do sklepu to Ci kupię cos, ale ptysia nie... popatrzę ino, poslinię sie i wyjde z czyms innym... chyba że podjade do bankomatu..:)
Bogusia kciuki trzymam!!!

Bogusia86 informuj nas na bierząco. Jestem taka podekscytowana hehe. To musi byc to:)
Ciamajdka idz do cukierni, zrób oczy jak kot w szreku, poproś ptysia i powiedz ze zapłacisz po południu ;)
Milusiu rozwarcie na 3 palce to 6 cm. I z takim rozwarciem można tyle chodzić?! O Matko, to musi bardzo boleć. I już połowa drogi za Tobą. Może to Twoje epi no czy jakoś tak daje takie rezultaty? Trzymam kciuki zeby się na dobre rozkręciło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry