Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiesz jak mi humorek poprawiły no czuję się bosko 
Hehehe... a co do włosów to sie nie przejmuj... w szpitalu co druga wyglądą jakby w nią piorun strzelił 
no i Ciebie też że wstajesz z nim żeby kawkę wypić
ja to wstaję z moim M ale najwcześniej o 5.30 :-) PS. Dobrze że ma z górki jak jedzie z pracy 

więc trzymam kciuki żeby to wreszcie było TO!!!!!! 

no i dobrze że nie płakałaś, jestem z Ciebie dumna ;-D chociaż ja bym pewnie się poryczala mimo wszystko... no i okaże się co tam u mojego dzidziolka...w poniedziałek.
Mój Marcin już jest w domu wykapał się po pracy i On już by pojechał, a ja czekam aż będą naprawdę bolesne i częste...

Bardzo się cieszę, że w końcu się doczekałaś - jestem totalnie wzruszona - jejciu słońce - zazdroszczę...trzymam kciuki... i w ogóle jestem z Tobą myślami...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież ja nie dam rady jak urodzisz...ja to wiecznie w ciąży będę
Co do szlafroczka to biorę, bo nie wyobrażam sobie latanie bez...wiesz coś Ci przecieknie czy jakaś inna niespodzianka i...
...a jak się poza tym czujesz? Chcesz urodzić czy wolałabyś poczekać? ;-)