• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

reklama
Ciamajdko ja mieszkam przy lotnisku Lublinek, które teraz jest dosć duże, uwielbiam patrzeć jak lądują samoloty,a u moich rodziców jak jestem przed domem, to poprostu "nad nosem" mi przelatują:szok::-D.........anegdotka miodziooooooo:)

Jaka burza??????? ja też chce!!!!!!!!!

czesc kochane! Dziś juz troszke lepiej się czuje.
Ale biegunka nadal jest.
Bombusiu chciałabym cie prosic o cos. Bo kiedyś chyba ty wysyłałaś opinie o szpitalach jak pacjentki sie wypowiadaja. Nie moge znalesc jakos tego wnecie.

A z moczem dalej mam problem prawie wcale nie robie siku .. a puchniecie dalej duze jest.

A co do burzy i deszczów od jutra w Łodzi ma się zaczać cos dziac w koncu..:)

Buziaczki dla was kochane dziewczynki~! Malo pisze bo ciagle musze lezec. Tylko wstałam na chwilke aby zajrzeć i zapytać o te opinie o szpitalach.

Mama Aneta co za dziady - zus i instytucja do LIKWIDACJI - mają człowieka gdzieś - u mnie na szczęście pracodawca płaci i on rozlicza się z ZUSem więc o tyle mam spokój i terminowe wpłaty...Współczuję:-(

Ciamajdka ubranka welurowe prasowałam od wewnątrz (bo od zewnętrznej robią się takie dziwne)...a kocyki i takie tam normalnie - czyli prasowałam:tak:

polianna cóż Ci mogę powiedzieć - beznadziejna sytuacja - kurczę czekasz z niecierpliwością - oczekujesz konkretów a tu duuupa. Nic nie ma co się przejmować na pewno wszystko jest dobrze...

zanetka905 super że z mężule już zgoda:tak: i oczywiście wizyty udanej gratuluję:-D A powiedziała coś o szyjce? Czy rozwarta, zamknięta, czy czop jest???

urszulka202 matko co za idiotka!!! Jak mogła nie dać skierowania na USG? Matko co za chamica... straszne mi przykro:-(

marulka kochana masz w 100% rację - popełnił błąd mój lekarz i ja sama nakręcając się jego słowami... nie wiem jak to będzie wyglądało, ja raczej z tych bardzo emocjonalnych jestem więc na prawdę nie wiem czy będzie u mnie więcej mistyki czy fizjologii - oczywiście sam poród to przecież czysto fizyczne doświadczenie, ale z racjii tego że każda tak bardzo różnie przeżywa samą ciążę, również sam poród może się różnić...więc zobaczymy jak to będzie u mnie...na razie jest lekkie rozczarowanie końcówka:-( A przy drugiej ciąży będę uspokajać pierworódki by nie popełniły tego błędu co ja...

S_A_R_K_A nic się nie martw to zapewne czop - po jego odejściu nasza Bogusia chodziła w ciąży jeszcze dwa tygodnie więc głowa do góry..profilaktycznie więcej wypoczywaj, nie rób jakiś generalnych porządków i na pewno będzie dobrze:tak: Dzidzia w tym tygodniu już jest bezpieczna...

riba_1 mam nadzieję, że chłop Ci zapłaci, i że nie będziesz się musiała bawić w sądy - komorników itd... co za idiota

Wiecie, ja nie rozumiem lekarzy, którzy na wizytach wróżą kiedy to kobieta urodzi. Dla mnie kompletny bezsens. Nie da się tego przewidzieć ze 100% pewnością, a bez sensu tylko nastawiają kobiety, szczególnie te co są pierwszy raz w ciąży. Zupełnie popieram tutaj marulkę. Termin porodu jest tak indywidualną sprawą, tyle czynników na to wpływa, a oni wyrokują - no za 2 tygodnie to pani na pewno urodzi. Potem taka kobita cała w skowronkach czeka na oznaki porodu, nic się nie dzieje, zaczyna łamać się, psycha siada...bez sensu. Ja jeszcze nigdy nie usłyszałam, że mogę w takim czy takim czasie urodzić. Jedynie kiedy ciąża uznawana jest za donoszoną, co zrobimy jak termin minie, nad czym trzeba będzie pomyśleć. Ale w życiu - no pani to zaraz na pewno na porodówkę pojedzie. Ech ci lekarze!

reklama
Riba oby Ci ten stary wredus-szef zapłacił:wściekła/y:, zycze Ci tego, a jak nie to komornik i basta,:angry: niech płaci koszty egzekucyjne , jejciu jak ja lubie takie sprawy!!!!!!! sorki.....choroba zawodowa he he:-D:-D
Czekoladko więc ja sobie wpisałam w wyszukiwarkę np. "szpital im. Madurowicza w Łodzi-forum" i tam wsykoczyły mi najróżniejsze info o tym szpitau i forum poczytałam, więc zapewne jak zrobisz tak z innym szpitalem to równiez znajdziesz, napisz później czy Ci sie udało!:happy2:
weroniczka no patetnt na prasowanie rzeczywiście świetny, co prawda ja tego nie robię, ale może M sie przyda:rofl2:
Bogusia007 Ty łakomczuszku:-):-p
Starlet masz rację, lekarze nagadają dziewczyny sie nastawiaja ze to już, a tu dooopa!!!!

Obiad ugotowany, znów sie kleje...ile razy można włazić pod prysznic buuuu:crazy:ale potem jest tak przyjemnie:happy2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry