reklama

Sierpień 2010

reklama
Ciamajdko ja mieszkam przy lotnisku Lublinek, które teraz jest dosć duże, uwielbiam patrzeć jak lądują samoloty,a u moich rodziców jak jestem przed domem, to poprostu "nad nosem" mi przelatują:szok::-D.........anegdotka miodziooooooo:)

Jaka burza??????? ja też chce!!!!!!!!!

czesc kochane! Dziś juz troszke lepiej się czuje.
Ale biegunka nadal jest.
Bombusiu chciałabym cie prosic o cos. Bo kiedyś chyba ty wysyłałaś opinie o szpitalach jak pacjentki sie wypowiadaja. Nie moge znalesc jakos tego wnecie.

A z moczem dalej mam problem prawie wcale nie robie siku .. a puchniecie dalej duze jest.

A co do burzy i deszczów od jutra w Łodzi ma się zaczać cos dziac w koncu..:)

Buziaczki dla was kochane dziewczynki~! Malo pisze bo ciagle musze lezec. Tylko wstałam na chwilke aby zajrzeć i zapytać o te opinie o szpitalach.

Mama Aneta co za dziady - zus i instytucja do LIKWIDACJI - mają człowieka gdzieś - u mnie na szczęście pracodawca płaci i on rozlicza się z ZUSem więc o tyle mam spokój i terminowe wpłaty...Współczuję:-(

Ciamajdka ubranka welurowe prasowałam od wewnątrz (bo od zewnętrznej robią się takie dziwne)...a kocyki i takie tam normalnie - czyli prasowałam:tak:

polianna cóż Ci mogę powiedzieć - beznadziejna sytuacja - kurczę czekasz z niecierpliwością - oczekujesz konkretów a tu duuupa. Nic nie ma co się przejmować na pewno wszystko jest dobrze...

zanetka905 super że z mężule już zgoda:tak: i oczywiście wizyty udanej gratuluję:-D A powiedziała coś o szyjce? Czy rozwarta, zamknięta, czy czop jest???

urszulka202 matko co za idiotka!!! Jak mogła nie dać skierowania na USG? Matko co za chamica... straszne mi przykro:-(

marulka kochana masz w 100% rację - popełnił błąd mój lekarz i ja sama nakręcając się jego słowami... nie wiem jak to będzie wyglądało, ja raczej z tych bardzo emocjonalnych jestem więc na prawdę nie wiem czy będzie u mnie więcej mistyki czy fizjologii - oczywiście sam poród to przecież czysto fizyczne doświadczenie, ale z racjii tego że każda tak bardzo różnie przeżywa samą ciążę, również sam poród może się różnić...więc zobaczymy jak to będzie u mnie...na razie jest lekkie rozczarowanie końcówka:-( A przy drugiej ciąży będę uspokajać pierworódki by nie popełniły tego błędu co ja...

S_A_R_K_A nic się nie martw to zapewne czop - po jego odejściu nasza Bogusia chodziła w ciąży jeszcze dwa tygodnie więc głowa do góry..profilaktycznie więcej wypoczywaj, nie rób jakiś generalnych porządków i na pewno będzie dobrze:tak: Dzidzia w tym tygodniu już jest bezpieczna...

riba_1 mam nadzieję, że chłop Ci zapłaci, i że nie będziesz się musiała bawić w sądy - komorników itd... co za idiota

Wiecie, ja nie rozumiem lekarzy, którzy na wizytach wróżą kiedy to kobieta urodzi. Dla mnie kompletny bezsens. Nie da się tego przewidzieć ze 100% pewnością, a bez sensu tylko nastawiają kobiety, szczególnie te co są pierwszy raz w ciąży. Zupełnie popieram tutaj marulkę. Termin porodu jest tak indywidualną sprawą, tyle czynników na to wpływa, a oni wyrokują - no za 2 tygodnie to pani na pewno urodzi. Potem taka kobita cała w skowronkach czeka na oznaki porodu, nic się nie dzieje, zaczyna łamać się, psycha siada...bez sensu. Ja jeszcze nigdy nie usłyszałam, że mogę w takim czy takim czasie urodzić. Jedynie kiedy ciąża uznawana jest za donoszoną, co zrobimy jak termin minie, nad czym trzeba będzie pomyśleć. Ale w życiu - no pani to zaraz na pewno na porodówkę pojedzie. Ech ci lekarze!

reklama
Riba oby Ci ten stary wredus-szef zapłacił:wściekła/y:, zycze Ci tego, a jak nie to komornik i basta,:angry: niech płaci koszty egzekucyjne , jejciu jak ja lubie takie sprawy!!!!!!! sorki.....choroba zawodowa he he:-D:-D
Czekoladko więc ja sobie wpisałam w wyszukiwarkę np. "szpital im. Madurowicza w Łodzi-forum" i tam wsykoczyły mi najróżniejsze info o tym szpitau i forum poczytałam, więc zapewne jak zrobisz tak z innym szpitalem to równiez znajdziesz, napisz później czy Ci sie udało!:happy2:
weroniczka no patetnt na prasowanie rzeczywiście świetny, co prawda ja tego nie robię, ale może M sie przyda:rofl2:
Bogusia007 Ty łakomczuszku:-):-p
Starlet masz rację, lekarze nagadają dziewczyny sie nastawiaja ze to już, a tu dooopa!!!!

Obiad ugotowany, znów sie kleje...ile razy można włazić pod prysznic buuuu:crazy:ale potem jest tak przyjemnie:happy2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry