bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
ja chyba zaraz zwrjuje ciagle brzuch mi twardnieje i strasznie boli i czuje sie tak slabo ze zaraz bym usnela
(((((((((((((((((((
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chociaż faktycznie troche spanie meczy, no i chyba za chwilę się kimnę bo placek już gotowy :-)

ale czuje sie rewelacyjnie. przed chwila bylo oberwanie chmury i burza a powietrze cudowne jest.ja chyba zaraz zwrjuje ciagle brzuch mi twardnieje i strasznie boli i czuje sie tak slabo ze zaraz bym usnela(((((((((((((((((((
dziewczynki czy u Was tez tak zimno?? u mnie 16 stopniwiatr wieje miodzio tylko, ze to taka pogoda do spania
No mąż pojechał do pracy bedzie dopiero o 23:00 wiec mam czas dla siebiezrobie sobie maseczke na twarz, peeling i takie tam pierdoły
![]()
takie skoki chyba nie są za dobre, pewnie przez to od wczoraj wieczorem spie na stojąco i prawie nie mam sił. na basenie w pewnym momecie musialam przystanąć, bo mi sie tak prawa noga zmeczyła, że nie moglam nią ruszyć.. pierwszy raz w zyciu cos takiego mialam, mimo ze zawsze plywalam duzo, w tym roku tez nad jeziorem jeszcze tydzien temu.ola to udanej zabawy!!!!!!!!!!!!
dziewczyny wstalam o 16ale czuje sie rewelacyjnie. przed chwila bylo oberwanie chmury i burza a powietrze cudowne jest.
maz sciagnal mi kwiat pustyni wiec pewnie dzis obejrze przy zimnym karmi!!!!!!!! ale sobie dogadzam- ale to ostatnie chwile!!!!!!!

ja jak dotąd sama się nie wciskam i 3 tygodnie temu jak odbierałam leki z apteki DOZ to kolejka była za drzwi, ja stanęłam na koncu nie dość, że z wielkim brzuchem to jeszcze z dzieckiem i niestety nikt mnie nie przepuścił, a jak już doszłam do kasy to farmaceutka mówi "ale się Pani nastała ..."
ja uważam, że to właśnie sprzedawcy powinni reagować skoro ludzie w kolejce milczą, masakra jakaś w tym naszy kraju.