marii79
Aktywna w BB
no wkoncu udalo mi sie Was nadrobic troszeczke u mnie tez pada i ja sie ciesze nawet:-) pije kawke sobie po sniadanku(swoja droga jejku ile ja teraz jem zgroza normalnie
) i buszuje na BB;-) na sobote zapisalam sie na USG a to z tego powodu,iz moj lekarz co wizyte w sumie robi mi usg,ale na sprzecie na ktorym stwierdzic moze jedynie bicie serduszka i ulozenie Miloszka,a ja chcialam wiedziec troszku wiecej np ile moze wazyc nasz skarb jade z moim Mkiem i Kacperkiem pierwszy raz zobaczy brata bo jakos wczesniej sie nie skladalo
fiuufiuu - jak tam?? co z tymi skurczami?? a z tym piwkiem to wyobrazam sobie bo moja mama niedawno tez podobnie wygladala po 1 piwku:-)
Gorzka_Slodka_Czekolada - z tym szpitalem to przegiecie,jestem w szoku! mam nadzieje,ze ddzis zostalas normalnie przyjeta!!
dobraczarownica - trzymam kciuki za jutrzejsze cc!!
) i buszuje na BB;-) na sobote zapisalam sie na USG a to z tego powodu,iz moj lekarz co wizyte w sumie robi mi usg,ale na sprzecie na ktorym stwierdzic moze jedynie bicie serduszka i ulozenie Miloszka,a ja chcialam wiedziec troszku wiecej np ile moze wazyc nasz skarb jade z moim Mkiem i Kacperkiem pierwszy raz zobaczy brata bo jakos wczesniej sie nie skladalofiuufiuu - jak tam?? co z tymi skurczami?? a z tym piwkiem to wyobrazam sobie bo moja mama niedawno tez podobnie wygladala po 1 piwku:-)
Gorzka_Slodka_Czekolada - z tym szpitalem to przegiecie,jestem w szoku! mam nadzieje,ze ddzis zostalas normalnie przyjeta!!
dobraczarownica - trzymam kciuki za jutrzejsze cc!!

Jeśli tak ma być, to niech mnie weźmie za dnia, a nie w nocy, bo w nocy, to ja półprzytomna jestem, i połowę rzeczy zapomnę wziąć ze sobą...
.Maz siedzi juz na urlopie wiec nie mam za bardzo mozliwosci z Wami popisac bo zaraz dziob wsadza i chce sie dolanczac ;-)heeh a ja nie lubie jak mi sie nosa pcha.Czytam was wiec wiem mniej wiecej co sie dzieje ale po tylu dniach wybaczcie ale nie dam rady odniesc sie wiec powiem tak nie zalamywac sie,sierpien za pasem zaraz jak zaczniemy rodzic to juz napewno na BB nie da rady byc na topie.