Ciamajdko dobrze, że postawiłaś sprawę jasno w spółdzielni... mam nadzieje, ze przyniesie to jakies rezultaty; a do ubezpieczalni idz, bo mozesz dostac niezla kaske, moi znajomi za plame na scianie dostali 600zl!
niuunia oj przykro mi, ze wizyta taka pobiezna, ale najwazniejsze ze wiesz ze z dzidzia wszystko ok!
milusia 3maj sie kochana!! jeszcze raz powtorze, ze mam nadzieje, ze to kwestia godzin!! przez to wszystko zamiast sie relaksowac znowu sie stresujesz...ale bedzie dobrze!!!
martuska85 no to wszystkiego naj z okazji imienin
bombusiu no to jak mam dokladnie tak samo jak tym klucia tez:/ kuferek fajny
lea28 szkoda ze wizyta nie spelnila twoich oczekiwan, ale wazne ze usg bylo i ze wiesz ze z dzidzia wszystko ok, choc mogl ci sprawdzic to rozwarcie://
pati1982 oj fajnie z tym mieszkaniem, w zwiazku z tym 3 mam kciuki abys sie nie rozpakowala do wtorku;ppp

)
nektarynka mnie tez tak kluje ale pewnie to dzidzius pecherz meczy... nie wiem juz sama...a moze to jednak szyjka
dobraczarownica fajnie, ze mala sie obrocila, a mala bedziesz tulic juz niedlugo

)
ja wlasnie robie sobie obiadek z parowaru, potem chyba sie wybiore na jakis spacer:/ ale nie wiem, bo jak mnie znowu cos zacznie kluc to sie troche boje sama...