dzin dybry!!!!
melduje sie w dwupaku jeszcze i narazie egoistycznie.
wczoraj meczyly mnie strasznie bole @ najpierw co godzine pozniej co pol godziny ale zadnej regularnosci i mniejszych odstepow.
Dzisiaj o 6.45 obudzil mnie straaaaasznie bolesny bol @ ale taki 200%
oj bolalo ale poszlam sobie siusiu i ok. A teraz niedawno sie obudzilam znowu z tym bolem @ ale mniejszym poszlam siusiu a siusiu ma kolor malinowy
ymmmm i teraz sie zastanawiam co to czy to wody plodowe ( czy one moga miec taki wlasnie kolor) czy co rozwarcie sie powieksza i tak sobie koloruje moje siuski hm...
narazie siedze i telepie gaciami . cale szczescie ze M ma dzis i jutro wolne w razie W.
ten bol jest ciagly wiec nawet nie jestem w stanie okreslic co ile minut.
o matko ale mam stresa ale najwazniejsze ze tesciowej nima

buzi buzi kochane
melduje sie w dwupaku jeszcze i narazie egoistycznie.
wczoraj meczyly mnie strasznie bole @ najpierw co godzine pozniej co pol godziny ale zadnej regularnosci i mniejszych odstepow.
Dzisiaj o 6.45 obudzil mnie straaaaasznie bolesny bol @ ale taki 200%
oj bolalo ale poszlam sobie siusiu i ok. A teraz niedawno sie obudzilam znowu z tym bolem @ ale mniejszym poszlam siusiu a siusiu ma kolor malinowy
ymmmm i teraz sie zastanawiam co to czy to wody plodowe ( czy one moga miec taki wlasnie kolor) czy co rozwarcie sie powieksza i tak sobie koloruje moje siuski hm...narazie siedze i telepie gaciami . cale szczescie ze M ma dzis i jutro wolne w razie W.
ten bol jest ciagly wiec nawet nie jestem w stanie okreslic co ile minut.
o matko ale mam stresa ale najwazniejsze ze tesciowej nima

buzi buzi kochane
(jak to napisała monia)
Przyznam, że też już powoli się dobijam i płakać mi się chce...minął termin z USG, za chwilę minie z OM i duuupa

Cudownie, że zapisujesz się na studia, że robisz coś dla siebie, że masz w sobie tyle samozaparcia i odwagi!!!!! Tak, tak - moim zdaniem to odwaga z dwójką dzieci jednak postanowić, że zadbam o przyszłość swoją no i córeczek...to doprowadzi do Twojej niezależności, której tak potrzebujesz...i może to też otowrzy oczy Twojemu małżonowi...przestaniesz być dla niego mamuśką siedzącą w domu...która czeka na niego z dziećmi...zaczniesz być kobietą!!!! Którą mogą interesować się inni mężczyźni, która będzie teraz mieć swoje towarzystwo, zanjkomych, KOLEGÓW
A co do Olka to brak mi już emocji i słów ... powoli dół myśliciel mnie zeżre