Niuunia
:))
Hej dziewczyny :-) generalnie to nic mi się nie chce. W nocy znów męczył mnie ten ból @
jedynie pomagało siedzenie, więc usypiałam na siedząco. Około 6 przeszło ale teraz znów coś zaczyna :-(
starlet na końcówce ciąży to chyba wszystkie ciężarówki mają już dość oczekiwania, bóli etc, więc głowa do góry sama nie jesteś. Zobacz ile nas tu narzekaczek
Bogusia86 kurcze szkoda, że maleńka musi ten gips mieć i jeszcze w dodatku uczulenie
monika8112 ja też czekam na mojego, bo jak on jest to jakoś mało kiedy mam takei sensacje w nocy z bólami
polianna % u facetów - szkoda gadać. Ja to jestem przekonana, że sama będę musiała się przetransportować na IP, bo mój papa codziennie piwko pije po pracy, mój w delegacji, a na nikogo innego nie mam co liczyć - bo wiadomo jak mnie za kierowce to wszyscy, ale jak ja potrzebuje kogoś to nie ma
więc rozumiem Twoje wku****
Ciamajdka zazdroszczę przespanej nocki - ja też chce tak
fiuufiuu to jednak doooopa z darmówek
milusia tulam mocno i rozumiem Twój dołek - tulam mocno
ciekawe jak Pajkaa po wizycie
A właśnie ciocia marulka to gdzie się zapodziała?
jedynie pomagało siedzenie, więc usypiałam na siedząco. Około 6 przeszło ale teraz znów coś zaczyna :-(starlet na końcówce ciąży to chyba wszystkie ciężarówki mają już dość oczekiwania, bóli etc, więc głowa do góry sama nie jesteś. Zobacz ile nas tu narzekaczek

Bogusia86 kurcze szkoda, że maleńka musi ten gips mieć i jeszcze w dodatku uczulenie

monika8112 ja też czekam na mojego, bo jak on jest to jakoś mało kiedy mam takei sensacje w nocy z bólami

polianna % u facetów - szkoda gadać. Ja to jestem przekonana, że sama będę musiała się przetransportować na IP, bo mój papa codziennie piwko pije po pracy, mój w delegacji, a na nikogo innego nie mam co liczyć - bo wiadomo jak mnie za kierowce to wszyscy, ale jak ja potrzebuje kogoś to nie ma
więc rozumiem Twoje wku****Ciamajdka zazdroszczę przespanej nocki - ja też chce tak
fiuufiuu to jednak doooopa z darmówek

milusia tulam mocno i rozumiem Twój dołek - tulam mocno

ciekawe jak Pajkaa po wizycie
A właśnie ciocia marulka to gdzie się zapodziała?
Ostatnia edycja:
jesteśmy tu po to żeby dzielić się wszystkim a jeśli jest taka potrzeba się sobie wyżalić, a tobie ostatnio nie jest łatwo więc pisz pisz pisz, poza tym i tak podziwiam że pomimo wszystko znajdujesz jeszcze w sobie pokłady sił żeby nas wspierać i podtrzymywać na duchu swoimi serdecznymi postami