Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
powiedzmy, że to przez pogodę za oknem..
ostatnio jak powiedziałam, że jak Oleś się już urodzi to ja szybko się na drugie nie zdecyduję (o ile w ogóle...) to wpadły w święte oburzenie
plan z Mkiem mamy taki: teraz Olesław, potem rodzina zastępcza a potem być może jeszcze jedno nasze. I żadna ciotka mi się wtrącać nie będzie - w dooopie mam te ich westchnienia i litowanie się nad moją głupotą i uporem
;-)
Jupiiii 
Oczywiscie czekamy na relacje i fotke synusia!!!
Mozna sie pogubic fest juz hihihi
)
Jakos tak na spokojnie zaczelam podchodzic. Moze dlatego ze mi o tym ewentualnym wywolywaniu powiedzieli. Chcialbym uniknac jak ognia - ale tez mam skryta nadzieje ze jak dobije do tego 20-go to nie kaza mi czekac.....grrr
Fajnie masz ze rodzice juz we wtorek beda
zazdroszcze strasznie - tak mi teskno za moimi....
Też bym się pewnie nieco zdziwiła 
)My już od września ub.r.nie kożystamy z usług TP.Wszyscy mamy komy a zresztą jak włączasz sobie pakiet tanich minut to nawet taniej Ci wychodzi jak w tym TP.wlasnie wrocilam z miasta bo jeszcze wyskoczylam wypowiedziec umowe z TP poniewaz mam ich serdecznie dosyc .... ale Bogu dzieki nie bylo ludzi)))))))))))))))))))))) takl wiec narazie mykam buziolki dla was i dziekuje ze trzymalyscie za mnie kciukaski