Ellouu!
Na poczatek wizyta na goracej i co....kolejne dzieciaczki

))))))))
Kasia181, Martuska - gratulacje!!!
Mona82 - najlepiej otworzyc drugie okno przegladarki i w jednym czytac a w drugim pisac na bierzaco - wtedy sie czlek nie gubi

Oo widze ze sie powtarzam..Ja tez pochlaniam co popadnie, w nosie mam juz wage. Wczoraj jednak wyszlo ze nie przytylam nic od ostatniego tygodnia;-)
Ehtele - trzymam kciuki i pisze jak kaleka

!!!
Rozalka - ooo tez jakis postep - zawsze cos! Dokladam cie do kciukow!
Monika373 - moj rekord to zaledwie 2 razy - cala ciaze mialam w sumie spokoj z nocnym sikaniem, dopiero teraz na koniec jak mala nisko to sie zaczelo. A moze mam 2 pecherze
Bogusia007 - powodzenia u zebologa! Ja ide znowu po porodzie, ale juz chyba do innego dentysty. Moja dentystka tez w ciazy - ona w 7 ja w 9 miesiacu. Musialo mega komicznie wygladac jak brzuchata sie nad brzuchata pochylala
Fiuu - tak myslalam wlasnie o Tobie - odpoczywaj w takim razie jak sie da w domowych pieleszach no i informuj nas
Ciamajdko - tak to jest ze albo nic albo wszystko naraz - przekorne te zycie

- czyli albo zero ofert pracy, albo 5 na raz i niewiadomo co robic

Ja przyzwyczailam sie do spania osobno (M spi obok lozka na podlodze na roznych akcesoriach) - od czasu do czasu zawedruje spowrotem do wyrka
Andzia - no to gratuluje wizyty - a i widze dzisiaj wszystkie z jakims zdrowym podejsciem do sprawy

Pajka - to musisz z Sebkiem obgadac co i jak

A rejestrujesz chyba w swoim miejscu zamieszkania - ale nie wiem bo u nas to inaczej. A ok juz wszystko wiadomo dot. rejestracji.
Monika - ja tez z zaczopowanych jeszcze....no chyba ze poszlo i przegapilam

Ale przynajmniej seksic sie mozna

no chyba ze czop cichaczem poszedl wtedy.....
Sarka - powodzenia u szklarza od oczu

Jakis glupi humor mnie dopadl dzisiaj
Kasia2506 - jak to na pepkowe? Przed narodzeniem dziecka?? Nie znam sie na tych obyczajach....pewnie cos jak babski babyshower tyle ze w meskim wydaniu.
Pati - magnez na puchniecie???Z tymi nieumytymi wlosami to kazda ma jazde. Juz widze ta akcje - moj M caly w mrowkach czeka a ja miedzy skurczami "czekaj kochanie tylko se wlosy wymodeluje"

Niuunia- ja mam 3 poduchy + weza i krece takie mlynki w nocy....Moj M spi jak ciezarowka - tez z podusia miedzy nogami

Starlet - welcome back!!!
Ok poklikalam a teraz wypadaloby zabrac sie do realizacji planu...
Marulka - jak ci idzie??
Na poczatek cala micha ryb do obrobienia brrrr....uroki kobiety wedkarza - ale bedzie pyszna zapiekanka i salatka. Najforsze jest to ze w tych wszystkich dietach dal karmiacych to pisze ze ryby nie bardzo.....a my tak lubimy....
Wstalam dzisiaj z jakims zapasem pozytywnej energii (M spal w lozku a nie pod

ale nic nie bylo) muzyczka sobie leci....nowy album Gentlemana - malej sie podoba bo gimnastyka w brzuchu na calego

...biore sie za te ryby i reszte. Paczka od mamci na poczcie czeka

Bede pewnie wpadac w przerwach....
Milego dzionka!!