Dzień dobry
Ola_ witaj wśród osób z syndromem "nicnierobienia" tudzież "tumiwisizmem"...
MiriannaK wieści naprawdę bardzo dobre-możesz spodziewać sie w każdej chwili, a z tą kasą to nieźle
Kasia2506 ale szyjka twarda sztuka

jaaaaaaa nie mogę

)) ale dzisiaj twarda długa, jutro-krótka i miekka, tego Ci zyczę
andzia oj ja Cie rozumieć, rozumieć... z tym dołkiem oczywiście... co do wizyty-taaa od razu inna rozmowa jak na końcówce ciąży się jest;-) zobacz jak dziewczyny zbiera na porodówkę w momencie-Ciebie też weźmie
weroneczka dostałam z plaskacza po twarzy

mona_82 otwórz sobie drugie okno w którym będziesz odpisywała, a na pierwszym oknie sobie czytaj i po kolei odpisuj

)) tak jest łatwiej, gdzie Ty to kobieto na kartce piszesz
Ehtele jaka dooopaa????? chciałabym miec co tyle czasu co Ty-ja miałam przez pół nocy co równa godzinkę-jak w zegarku iiiii nic więcej

i tak trzymam kciuki wielkie jak u Guliwera...
Rozalka jeeeeaaahhhhhhhh

w końcu jakies oznaki...
Monika373 a dzisiaj to tylko 3 razy... którejś nocy-ale to jak były jeszcze upały- to nawet pisałam tu, że byłam 8 razy.. zero snu
GRATULUJE NOWYM MAMUNIOM.. i to te po których się nie spodziewałyśmy akurat
wczoraj były jaja jak berety... Tobiasz dostał propozycje pracy w Radomsku... i tu dylemat, bo jest bardzo zadowolony z aktualnej- i ja też... więc jedyny plus-byłoby bez dojazdów... no ale tam juz umowa n 5 lat.. blee, życie lubi płatać figle..

na razie zostawiamy temat... może jakas podpowiedź spadnie z nieba...
od 3 dni spię w małym bo tam jest taka kanapa na jedną osobę, i zdecydowanie wygodniej mi się spi... ale że mi i Tobiemu smutno tak osobno spać, to on wczoraj o 23 przylazł do mnie i spał na podłodze

na kołdrze.. ale mówi że mu wygodnie było

kochany jest... czujecie? łózko ma wielgachne w duzym pokoju a woli spać ze mną... jejku...
obaliłam litr maslanki, popisałam z Polianną (zaraz przekażę).. wpiszę nowe mamuśki (tylko nie wiem kiedy dokładnie Martuśka urodziła, ale to ja orientacyjnie wpisze), i się kładę...