Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pajkaa- ja mam dwóch braci i siostrę. Obydwaj bracia urodzili się w 33tc, a zaczęło się od przedwczesnego odpłynięcia wód. Pytałam swojej gin czy to ma jakieś znaczenie, czy ja też mogę urodzić wcześniaka, a ona powiedziała, że to nie ma żadnego znaczenia. I co , urodził się wcześniak w 36tc też przez przedwczesne odpłynięcie wód.
A np. mój mąż urodził się w tym samym tyg co nasz synek, ważył i mierzył tyle samo, miał przedłużoną żółtaczkę i hipoglikemię.
Trzymam kciuki za Milusię i Ethele. Powiem Wam , że aż się stresuję, i jak sobie pomyślę co one tam teraz przeżywają. Oby szybko i mało boleśnie.
Byłam w szoku jak się przebudziłam na jej kwilenie, myślałam że coś jej się stało... Ale zrobiła ładnie kupę, zjadła 40ml, odbekła i dalej spać;] Ale szczerze to nawet się wyspałam, w szpitalu było o wiele gorzej ale tutaj miałam mojego M do pomocy, i daliśmy sobie radę więc mam nadzieję że będzie tylko lepiej