Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
navijka gratulacje!!!!!!
za wszystkimi sierpniówkami drzwi porodówki zamknie ciocia Marulka - termin na 26.08 więc będę tu ostatnią pełną macicąhehehe
pajka a jak Twoje boleści? skoro jesteś to znaczy że ustąpiły?
walnęłam się na drugi bok i poszłam spac. Najbardziej jednak bolał krzyz a dzisiaj są jakies tam skurcze, ale jeszcze nie liczyłam czy regularne, ale nie są az tak bolesne, zebym zwijała sie z bólu a takie chyba powinny byc no nie?? 
Pajkaa no tak my mamy podobne terminy. Chyba już wiem co czuła ehtele.
Ciekawe jak tam się rozwinęła akcja u milusi![]()
Marulka może Cię pocieszy fakt, że ja też mam termin na 26 sierpnianie jesteś sama! we dwie będziemy zamykać peleton
![]()

A Alanek Bombusi cudowny!!!

A z tą szyjką tzn że z zewnątrz szyjka miękka, skrócona ale rozwarcia nie ma to mi też tak ginek powiedział na ostatniej wizycie pod koniec lipca a tu cisza... chociaż ja się z tego cieszę o czym pisałam wyżej, tzn muszę oddać magisterkę do 20.08 więc lepiej niech maluszek poczeka ;-)
:-)

.