Aneciu ja wzięłam wiązaną, bawełnianą czapeczkę najmniejszą jaka miałam, a i tak była za duża, ale wiesz było b. ciepło, Alanek był w koszyku i zaraz do samochodu wsiedlismy więc luzik

))
MiriannaK suwak będzie nowy, ale jak wróci pierworodny, bo on mi takie sprawy załatwia he he
weroniczka posiew powinnaś miec zrobiony, bo dziewczynie zrobili w szpitalu, ale ona szybciej urodziła niż był wynik i musiała zostac 5 dni dłużej, bo mały dostawał antybiotyk, bo sie zaraził gronkowcem, więc moze zrób szybko!!! mnie zrobili też, na IP pobrali wymaz, ale ja nie miałam żadnego robala, bo mały zdrowy i wyszłam o czasie
AgaNatalia dziękuje ci bardzo za porady, całuje Was mocno

))
Dziewczynki czytam Was i nie mogę uwierzyć, ze jeszcze tydzień temu szykowałam sie na zdjęcie szewka do szpitala i równiez bolały mnie już wszystkie częsci ciała i miałam dość, a dziś synek ma juz 4 dni, a ja czuje sie jakbym urodziła ze 2 tyg. temu, zyczę kazdej oczekującej porodu, aby przyszedł on jak najszybciej

)))
Chciałam sie pochwalić, ze dziś samiusieńka wykąpałam maluszka, bo M nie było w domku i całkiem nieźle sobie poradziliśmy z maluszkiem troche ryczał, ale za to jak teraz pięknie śpi

)))
No nic ide moczyć cycki w rumianku, bo mi wiszą do kolan

((((