Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Płyn do kąpieli Oilatum i moja mała też miała suchą skórę ale położna stwierdziła, że to normalne.
Ja doszłam do tego,że małą uczulał proszek. W tej chwili skórka jest ok, jedynie na stópkach delikatnie się przesusza. Nadal stosuję Oilatum a po kąpieli oliwkę Bambino.
Bolał ją brzuszek-miała duże wzdęcie... Zaczęłam jej dawać kropelki i co jakiś czas słyszę, że puszcza bączki
Mam nadzieję, ze nie powtórzy się historia z Basią i nie będzie kolek ani skazy białkowej, ale już zaczynam się bać:-(

witam sie
ja ledwo żywa mały dał nam popalic, ze szok.
Mam do Was pytanie jakiej oliwki do kąpieli stosujecie?? Ja mam oilatum i niestety mały ma strasznie suchą skóre po niej.
............mały Wam płakusiał w nocy????????

można miec skurcze, a nie miec rozwarcia, to on kuźwa nie wie???? a KTG tez rózności czasem wykazuje!!!!!!!!!!!
!Kasiu nie wiem co sie dzieje. W wózku śpi super w dzień, ale w innym pokoju może u nas w sypialni jest mu za gorąco?
Jak tylko dam go do łóżeczka przespi pół godziny i po spaniu w nocy masakra była wisiał mi na cycku kupki nie umiał zrobic i sie zastanawiałam po czym za zatwardzenie, co musiałam zjesc, ze on nie potrafił kupeczki zrobic. Męczył się z pół godziny ja mu masowałam brzus, wisiał na cycku no i w końcu poszła gigant kupa.Nie wiem czy to po soku jabłkowym, czy po tym, ze wypiłam kakao.