Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
koralowa - wiem o tym becikowym ze mozna napisac z w trakcie a co do zasilku rodzinnego to nie mam pojecia bo mi sie nie nalezy hehe;p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Luizka nie martw sie na zapas, następnym razem jak bedziesz w gabinecie to porozmawiaj na spokojnie z lekarzem wypytaj o wszystko, powiedz o swoich obawach, po to oni kuźwa chyba są !!!!!!!Witam ja w kiepskm humorze po kontroli........wogole inny lekarz w pracowni usg jakas niekompetetna lekarka;/ odrazu mi sie niespodobalo ze robi to szybko i odrazu pomiary ....z wynikiem usg do lekarza i lekarz ze dzis same dziwne wyniki ze wogole wszystkiego co miala nie zmierzyla i nie bardzo on sie chce opierac na tych wynikach ale i tak prawdopodobni zestawke bedzie trzeba zalozyc....konowaly jeden i drugi mlodzi... ;/ nastepne usg 11 jezeli bedzie ta sama lekarka to nie pozwole zeby po tych wynikach podejmowali decyzje...troche sie podlamalam znowu psycha siada....
bombusia-my tez jutro szczepienie..
Widzę, że różnie-maluchy dają czasami w kość-u nas też nie zawsze jest różowo, a raczej w nocy jest niefajnie, bo mała budzi się co dwie godziny
I nie zawsze chce zasnąć
A na początku miała tylko dwie pobudki...
A jutro jedziemy do księdza załatwić chrzciny
W końcu spędziłam trochę czasu tylko ze starszą córcią

Ja bardzo uważam na jedzenie ale jak widać to aż takiego wpływu nie ma jak się ma do kolek tendencje... Oby szybko mu przeszło. za tydzień wizyta u pediatry i pewnie później szczepienia. Ja muszę się do gin. zapisać. To już napisałam-wyżaliłam się co u nas.