reklama

Sierpień 2010

Chciałam jeszcze dodać, ze połozna sie pochyliła nad Alankiem (leżał na przeiwjaku) i zaczęła do niego gadać, a on sie do niej uśmiechnął:szok::szok: no pierwszy swiadomy usmiech do obcej osoby:szok: padłam z zazdrości:-D przeciez ja do niego nawijam pół dnia, pewnie znudził mu sie mój głos heh:-D:-p

Ehtele mój tez bardzo lubi, aby byc koło niego, (tatus znorowił :angry:) ,ale Twój Olek spi duuuzo w nocy także jest usprawiedliwiony, ze potrzebuje Cię w dzień;-).......mój spi dzis juz drugi raz, obudził sie po 11 i teraz usnął po 13.00

reklama
Bombusiu wow.. do obcej osoby ?:P
Nasza sie usmiecha do nas tylko :) Odwzajemnia usmiech i sie smieje/usmiecha bardzo dlugo patrzac na nas :) zreszta polozna jak jeszcze przychodzila na poczatku to byla zdziwiona ze mala sama! odwraca glowe a wtedy jeszcze niby dziecko jest za małe , zeby samo przekrecalo glowke jak lezy.
:)

wyobrazcie sobie, ze jedziemy dzisiaj do pediatry na 21 szok normalnie. No i chyba nie jest tak jak pisałyscie z tym usg bioderek my mamy dopuero na 20 października!!!! czyli mały bdzie miał ponad 10 tygodni.

wyobrazcie sobie, ze jedziemy dzisiaj do pediatry na 21 szok normalnie. No i chyba nie jest tak jak pisałyscie z tym usg bioderek my mamy dopuero na 20 października!!!! czyli mały bdzie miał ponad 10 tygodni.
Pajka w każdym miescie jest inaczej u nas np. mówią,ze najlepiej zrobic między 6 a 8 tyg. a dziewczyny pisały, ze u nich wcześniej hmmmm

reklama
Aha, dzieki. Ale to tez sie tyczy w przypadku zasilku rodzinnego i tego becikowego samorzadowego?

No i my dzis mamy wlasnie zaliczony pol godzinny pierwszy spacer. :D W chuscie rzecz jasna, bo wozek jeszcze nie przyszedl. Chusta juz przed 8 dotarla, wiec ja od razu wyprobowalam. Oczywiscie z wrazenia spocilam sie jak kot. :P Maly przy wkladaniu wiszczal. Jak tylko go odpowiednio usadowilam zrobil sie ciuchutki, zasnal i spojonie z nim obeszlam osiedle razem z psem. :) Nie musze chyba mowic, ze ludzie na okolo sie gapili, jakby co najmniej ufo zobaczyli. :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry