ehtele
podwójna mamuśka ;D
Nocka spokojna - w końcu Olek zasnął i spał standardowo 6 godzin.. potem co 3 się budził...
riba_1 ja o taki mleku nie słyszałam...możliwe, że Twoje dzieciątko to łakomczuszek i dlatego zaczął ulewać - jeżeli trwałoby to kilka dni to skonsultowałabym się z lekarzem - jeśli zdarza się od czasu do czasu to nie przejmowałabym się...choć mój jak rzygnął dwa razy z rzędu po karmieniu to poleciałam do lekarza
a zdarzyło mu się tylko raz...więc tu musisz podjąć decyzję, bo jeśli miałabyś być niespokojna to lepiej iść do pediatry...
marulka ojj to powodzenia - trzymam kciuki za sukces przedszkolny -
- następny po nocnikowym hihIih
riba_1 ja o taki mleku nie słyszałam...możliwe, że Twoje dzieciątko to łakomczuszek i dlatego zaczął ulewać - jeżeli trwałoby to kilka dni to skonsultowałabym się z lekarzem - jeśli zdarza się od czasu do czasu to nie przejmowałabym się...choć mój jak rzygnął dwa razy z rzędu po karmieniu to poleciałam do lekarza

a zdarzyło mu się tylko raz...więc tu musisz podjąć decyzję, bo jeśli miałabyś być niespokojna to lepiej iść do pediatry...marulka ojj to powodzenia - trzymam kciuki za sukces przedszkolny -

- następny po nocnikowym hihIih
więc mama jak zwykle niedospana... Za to przez ostatnie 2 dni miałam w domu małego aniołka, zobaczymy co będzie dzisiaj;-) na razie na aniołka się nie zanosi

poproszę M,żeby kupił po racy vit. C