Bombusiu to super że się Alanek tylko 2 razy wstaje, u mnie apetyt rośnie w miarę jedzenia, jak jadł co 3 godziny to chciałam tylko żeby się 2 razy budził, teraz się budzi 2 razy w ciągu nocy a mi się marzy żeby przesypiał noc heheh. Grunt że w ogóle mamy okazję pospać w nocy chociaż krótko.
Wiesz już czytam ksiązkę o diecie, ale mnie zaraziłaś, Boże żeby tylko małemu kich nie rozwaliło.

............no ja tez mam taką nadzieje, ale dostałam taką motywację do odchudzania, ze

....wystarczy kochana otworzyć szafę, wyjąć najlepsze swoje spodnie i dostać stan przedzawałowy, potem to juz z górki, trzeba sie zawziąć,

wiesz w tej diecie jest to fajne, ze nie chodzisz głodna, bo te produkty mozesz jesć często, wiele razy dziennie i nawet w nocy, nie ma ograniczeń!!!!!!wiec głód zawsze zaspokoisz, potem zołądek sie kurczy i jest ok.

Wsród moich znajomych schudło naprawde duuuzo osób i to po min. 10 kg.....oby tylko maluchy nam pozwoliły na to
edit:
navijka nooo ja widziałam jaką Ty masz swietną figure.....ja tez odstawiłam wszelkie krople i podaje probiotyk o smaku waniliowym LACYDO BABY 10 saszetek ok.19 zł, a małemu jak smakuje i z brzuszkiem od dawna nie mamy żadnych sensacji

))
marulko, a co do kupowania ciuchów dla dzieci to nie pociesze Cię, później będzie tak: "mamuń dałabys mi
parę groszy, bo widziałem fajną bluzę" pytam, "a ile" i słyszę "nooo 120 zł" itd.itp.....