Bombusia
Fanka BB :)
Hejka!!!!!!!
My bylismy w marketach na zakupach gwiazdkowych, pokupiłam róznosci i sporo soiczków po 4 m-cu i herbatke Hippa malina z dziką rózą, pampersy i wydalismy kooope kasy grrrr, ALanek został z bratem pojechalismy sami
)))
Zaraz jedziemy na zaległe imieninki do mojej siostry i biedny Alank musi znów zakladac kombinezon, a on tego ciucha strasznie nie lubi i sie denerwuje, bo ni jak nie moze sie w tym poruszac w foteliku.
Alan spał ładnie o 4.00 zjadł i spał do 9.00 wiec wypoczęlismy
)))
Nasz tez uwielbia byc noszony w pionie i do tego zwiedzac mieszkanie
My bylismy w marketach na zakupach gwiazdkowych, pokupiłam róznosci i sporo soiczków po 4 m-cu i herbatke Hippa malina z dziką rózą, pampersy i wydalismy kooope kasy grrrr, ALanek został z bratem pojechalismy sami
Zaraz jedziemy na zaległe imieninki do mojej siostry i biedny Alank musi znów zakladac kombinezon, a on tego ciucha strasznie nie lubi i sie denerwuje, bo ni jak nie moze sie w tym poruszac w foteliku.
Alan spał ładnie o 4.00 zjadł i spał do 9.00 wiec wypoczęlismy
Nasz tez uwielbia byc noszony w pionie i do tego zwiedzac mieszkanie
. Mlody moj taka przylepa sie robi najlepiej u mamusi na raczkach oczywiscie w pionie
a mamusi juz kregoslup wysiada i krzyzyk tez
a gdzie tu druga ciaza i bobasek 

zjadł o 1.00 i chciał znów o 4.00 i był na bank głodny, a ja nie miałam mlika, darł sie , wykręcał i M na biegu MM robił, zjadł 120 ml bez mrugnięcia okiem,
teraz pojadł ode mnie, ale o tej 4.00 to jakas poracha była!!!
i skisne w tym domu do wiosny jak tak dalej bedzie masakra!!!!!!!