Witam po Świętach:-)My troche zmęczeni i w zasdzie zadowoleni ze już jest "po";-)Mała spisała sie na medal, ale teraz chyba odreagowuje bo od wczoraj marudna i spać nie chce, a do tego podwyższona temp 37st. Niby nic, ale zawsze człowiek mniej spokojny co tam sie dzieje. Wczoraj to jak zasypiałą to w zasadzie przez sen krzyczała, nie płakałą ale tak krzyczała. Trwało tio z 5 min, a potem "odpadła". Dzis zaczeła wstawanie juz o 5 rano :-( tak wiec my z nią. A ona grasowała do 7:30 i w kime na 2 godz. Ja juz nie dosypiałam bo kupa rzeczy do ogarnięcia, ale teraz to bym chętnie chociaż na chwilkę kimneła, ale Mala ani myśli spac 
Aaa Mikólaj bardzo sie w tym roku u nas postarał: dostaliśmy sokowirówkę i blender
od Dziadków i siostry. Oczywiście pod kątem Basi prezenty ale bardzo sie już niedługo przydadzą wiec sie cieszę:-):-) zwłaszcza ze z kasą kruchawo ostatnio wiec sami byśmy chyba nie kupili sokowirówki. Dobra spadam bo Basia zaczyna marudzenie. Pozdr:-)

Aaa Mikólaj bardzo sie w tym roku u nas postarał: dostaliśmy sokowirówkę i blender
od Dziadków i siostry. Oczywiście pod kątem Basi prezenty ale bardzo sie już niedługo przydadzą wiec sie cieszę:-):-) zwłaszcza ze z kasą kruchawo ostatnio wiec sami byśmy chyba nie kupili sokowirówki. Dobra spadam bo Basia zaczyna marudzenie. Pozdr:-)

......a tą paczkę od Bebilonu to dostałaś z ankiet???? bo ja dostałam ale tylko z Hippa
. Tak czytam i widze ze wiekszosc naszych maluchow po swietach sie rozbrykala miejmy nadzieje ze szybko im to minie