anussia201
Fanka BB :)
Nio to super że z serduszkiem Marcinka wszystko dobrze :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam się ponownie wieczorkiem.
Z Marcina serduszkiem jest wszystko w porządku :-) nawet sobie nie wyobrażacie jak mi ulżyło, jak pani kardiolog powiedziała, że wsio ok :-) teraz już mogę spać spokojnie uffff
Pajkaa świetny torcik, sama robiłaś? Ja się na to nie porywam, w pn jadę zamówić na sobotę ale jeszcze nie mam pomysłu jaki.
Anecia zazdroszczę przespanej nocki
Jestem już zmęczona, chyba emocje ze mnie wychodzą, no i nocne baraszkowanie Marcina ;-)
Miłego wieczorku i spokojnej nocki!

My ostatnio z moim E.i Nati widzieliśmy kreta na polu :-)
umyłam się ale jakoś nie chce mi się ubierać. Marcin zrobił pobudkę o 5, poszalał trochę i po cycu ok6:30 poszedł jeszcze spać do 8. My oczywiście też
mieliśmy jechać do kościoła na 9, potem na 10 ale teraz w końcu pojedziemy na 12
M już ugotował rosołek, później będziemy piec kurczaka. Marcin biega z gwizdkiem, a ja weszłam na chwilkę się przywitać.
jeśli chodzi o ciasta, to ja zupełnie idę na łatwiznę;-)moja dalsza sąsiadka ma cukiernię i u niej zamówię ciasta i jakieś małe ciasteczka. Niestety tort muszę zamówić w innej cukierni ale mam nadzieję, że będzie smaczny.
masz rację, że fajnie się patrzy na swoje "dzieła" na żywo. Ja też czasami przejeżdżam obok budynków, które budowałam:-)
po położeniu do łóżka zasnął w mig, bez cyca
to pierwszy raz
miałam cichą nadzieję, że prześpi całą noc, ale się przeliczyłam
były 2 pobudki na cyca, przynajmniej tyle pamiętaam;-)Wczoraj miałam ubaw z Marcina, włączał sobie muzyczki i tańczył. Nie tylko ruszał pupcią, ale też głową i rękami, a nawet nóżkami. Wyglądało to świetnie
może Marcin sam zakończy ten etap swojego życia;-) bo ja zupełnie nie wiem jak to zrobić