czesc baby kochane!!!!
wy narzekacie na pogode u nas wczoraj orkan przeszedl matko jaka wichura ...a do tego burza z blyskawicami
i my tez siedzimy w domu
a to dlatego ze mlody ma katar ..znowu cholera moja wina nie wykurowal sie do konca i ja glupia pojechalam z nim na zakupy ..... wiadomo z auta do skelpu cieplo -zimno i Leo zalatwiony o taka ze mnie matka
no i przez ten katar mamy pobudki w nocy i spanie z mamusia
bo mamusia w nocy nie ma sil z dzieckiem walczyc zeby zasnelo i jak tylko sie budzi to zabieram go so siebie i tak sobie spimy razem niom. co do zebow to mi juz rece opadaja bo ida , ida i wyjsc nie moga a brakuje nam 3 i 5 na gorze i na dole. widze juz od dawna ze cus sie tam dzieje ale co jak nic nie kielkuje
no to se ponarzekalam a i moge sie pochwalic
dopadly mnie juz bole kregoslupa! w nocy jak mam sie obalic z jednego boku na drugi to jecze i sycze bo wsyzstko boli ......no wszystkie falki mnie bola , plecy itd a gdzie tu do czerwca no i chyba racja z tym brzuchem ze w drugiej ciazy szybciej i wiekszy
a no i zarta sie zrobilam jak nie wiem co jem co tylko mi rece wpadnie najczesciej slodycze juz to widze jaka doooope bede miala za 5 miesiecy.
a zabawki porozrzucane po calej chalupie to u nas norma, juz nie chodze za nimk i nie sprzatam bo to sensu nie ma!!!!!!!
Pajko a myslalam o Tobie ostatnio jak Lilijanna napisala ze tez zafasolkowna i tak sobie mowie to teraz kolej na Pajke
i co czytam hihihi i co widze na twoim wykresie !!!!! to moooooooooooooooooocno kciuki zacisniete i dawaj od razu znac jak juz bedziesz wiedziala ....
Lilijanno ja na potwierdzeniu ciazy bylam w 6 tygodniu i dr pokazywala nam juz echo serduszka
nosz kurcze no nie da mi posiedziec to moje dzieice no

dziewczyny wiec wybaczcie ze nie odniose sie do wszystkich
buziam was kochane !!!!!!!
wy narzekacie na pogode u nas wczoraj orkan przeszedl matko jaka wichura ...a do tego burza z blyskawicami
i my tez siedzimy w domu
a to dlatego ze mlody ma katar ..znowu cholera moja wina nie wykurowal sie do konca i ja glupia pojechalam z nim na zakupy ..... wiadomo z auta do skelpu cieplo -zimno i Leo zalatwiony o taka ze mnie matka
no i przez ten katar mamy pobudki w nocy i spanie z mamusia
bo mamusia w nocy nie ma sil z dzieckiem walczyc zeby zasnelo i jak tylko sie budzi to zabieram go so siebie i tak sobie spimy razem niom. co do zebow to mi juz rece opadaja bo ida , ida i wyjsc nie moga a brakuje nam 3 i 5 na gorze i na dole. widze juz od dawna ze cus sie tam dzieje ale co jak nic nie kielkuje
no to se ponarzekalam a i moge sie pochwalic
dopadly mnie juz bole kregoslupa! w nocy jak mam sie obalic z jednego boku na drugi to jecze i sycze bo wsyzstko boli ......no wszystkie falki mnie bola , plecy itd a gdzie tu do czerwca no i chyba racja z tym brzuchem ze w drugiej ciazy szybciej i wiekszy
a no i zarta sie zrobilam jak nie wiem co jem co tylko mi rece wpadnie najczesciej slodycze juz to widze jaka doooope bede miala za 5 miesiecy.a zabawki porozrzucane po calej chalupie to u nas norma, juz nie chodze za nimk i nie sprzatam bo to sensu nie ma!!!!!!!
Pajko a myslalam o Tobie ostatnio jak Lilijanna napisala ze tez zafasolkowna i tak sobie mowie to teraz kolej na Pajke
i co czytam hihihi i co widze na twoim wykresie !!!!! to moooooooooooooooooocno kciuki zacisniete i dawaj od razu znac jak juz bedziesz wiedziala ....Lilijanno ja na potwierdzeniu ciazy bylam w 6 tygodniu i dr pokazywala nam juz echo serduszka
nosz kurcze no nie da mi posiedziec to moje dzieice no

dziewczyny wiec wybaczcie ze nie odniose sie do wszystkich
buziam was kochane !!!!!!!