reklama

Sierpień 2010

czesc baby kochane!!!!

wy narzekacie na pogode u nas wczoraj orkan przeszedl matko jaka wichura ...a do tego burza z blyskawicami :szok: i my tez siedzimy w domu:wściekła/y: a to dlatego ze mlody ma katar ..znowu cholera moja wina nie wykurowal sie do konca i ja glupia pojechalam z nim na zakupy ..... wiadomo z auta do skelpu cieplo -zimno i Leo zalatwiony o taka ze mnie matka:no: no i przez ten katar mamy pobudki w nocy i spanie z mamusia:evil: bo mamusia w nocy nie ma sil z dzieckiem walczyc zeby zasnelo i jak tylko sie budzi to zabieram go so siebie i tak sobie spimy razem niom. co do zebow to mi juz rece opadaja bo ida , ida i wyjsc nie moga a brakuje nam 3 i 5 na gorze i na dole. widze juz od dawna ze cus sie tam dzieje ale co jak nic nie kielkuje:no: no to se ponarzekalam a i moge sie pochwalic :wściekła/y: dopadly mnie juz bole kregoslupa! w nocy jak mam sie obalic z jednego boku na drugi to jecze i sycze bo wsyzstko boli ......no wszystkie falki mnie bola , plecy itd a gdzie tu do czerwca no i chyba racja z tym brzuchem ze w drugiej ciazy szybciej i wiekszy:szok: a no i zarta sie zrobilam jak nie wiem co jem co tylko mi rece wpadnie najczesciej slodycze juz to widze jaka doooope bede miala za 5 miesiecy.

a zabawki porozrzucane po calej chalupie to u nas norma, juz nie chodze za nimk i nie sprzatam bo to sensu nie ma!!!!!!!

Pajko a myslalam o Tobie ostatnio jak Lilijanna napisala ze tez zafasolkowna i tak sobie mowie to teraz kolej na Pajke:-D i co czytam hihihi i co widze na twoim wykresie !!!!! to moooooooooooooooooocno kciuki zacisniete i dawaj od razu znac jak juz bedziesz wiedziala ....

Lilijanno ja na potwierdzeniu ciazy bylam w 6 tygodniu i dr pokazywala nam juz echo serduszka:sorry2:

nosz kurcze no nie da mi posiedziec to moje dzieice no:wściekła/y::no:

dziewczyny wiec wybaczcie ze nie odniose sie do wszystkich

buziam was kochane !!!!!!!

reklama
Witam się,
poczytałam co u Was ale chyba nie odniosę się do wszystkich, bo Marcin mi nie pozwala ;-) niestety ,musiałam po raz kolejny odwołać wizytę w CZD, tym razem na 14 II kolejna. Marcin złapał wirusa i siedzimy w domu. Mam nadzieję, że do pn przejdzie.
luizka współczuję całej sytuacji i mam nadzieję, że to już ostatnia operacja Piotrusia. Gratki za ząbki!
Pajkaa gratki!!! Super, że się udało:tak:
Lilijanna bardzo lubię Cię czytać, pisz Kochana, pisz:tak:
różyczk@ powodzenia w nocnikowaniu. My już od dawna robimy siii na nocnik i kibelek. Oczywiście pieluszki jeszcze moczymy...ale postępy są wielkie :-)
Madzia Twój Jaś lubi układać klocki, a Marcin lubi jedynie niszczyć to co ktoś ułozy ;-) oby Twoje poświęcenie się opłacało :-)
Miłego weekendu!

Madzia_83 - cieszę się, że nie tylko ja slalom gigant między zabawkami uprawiam. :-p
Agulek80 - zdrówka!
Lea28 - to co w TV pokazują to tragedia z tymi wichurami, a ma być jeszcze gorzej. :sorry2:
kaarolina - i co położyłaś się? Bo ja wczoraj z Adą ładnie o 19 do łóżeczka :zawstydzona/y:

hej kochane:)
Wreszcie pogoda za oknem piekna to i chce sie zyc!!!
wpadam tylko na chwilke bo zaraz na basenik mykamy:tak:
Co do nocnikowania to jakas porazka..... i nie wiem czy to ma jakis senes teraz- Olo kompletnie nie kuma ze robi siku czy kupke:no: samo sie robi i juz (wczoraj chodził bez pampka prawie cały dzien i robił pod siebie az miło:-().... i jeszcze do tego za nic w swiecie nie chce usiasc na nocnik czy kibelek:no: nie zmuszam... w ubraniu to jeszcze siadzie po długich namowach. Widzi nocnik podejdzie powie siiii (ale dla niego to siii chyba oznacza własnie nocnik, nie wiem juz sama) I nie wiem czy to ma na razie jakikolwiek sens.... musze poczytac jakas madra ksiazke bo jestem zielona w tym temacie.
I zauwazyłam powazne braki w garderobie smyka, mało mamy spodni i majteczek, trza dokupic... Ostatnio sie zastanawialm nad dokupieniem body z rozmiaru 104 bo 98 juz beda niedługo małe ale teraz juz rezygnujemy z body (a mamy caaaałłły zapas koszulek przeróznych po moim barciszku).
Agulek80 - zdrówka!!!!
Miłego dzionka zycze!!!
aha i zapomniałam napisac ze potem jedziemy do mojej mamy na wies na cały tydz troszke pooodpoczywac! postaram sie zagladac ale czy net bedzie nie gwarantuje! PA!

witam :)
Troszke czasu znalazłam chociaz zaraz zmykam bo egzanmin jutro mam i uczyc sie trzeba:-):-p
A Wika spi:)
Lili: no pewnie ze sie polozyłam ale tylko na chwile bo Wikunia sie obudzila i musiałam wstac i poszla spac ok 23

Pozdrowionka

Witajcie,
Marcin drzemie, a ja mam chwilę dla siebie. Mały nadal ma katar i kaszle. Jutro już do pracy, a tak jakoś mi się nie chce...no ale cóż. Ponoć do 10-tego mam się dowiedzieć co dajel z moją umową...ciekawe:confused2:
różyczk@ może zacznij od sadzania na nocnik lub sedes na spokojnie, a Mały niech nadal chodzi w pampku. Po prostu, wysadzaj Go co jakiś czas np po spaniu, po jedzeniu, po przyjściu z dworu. Jak uda się coś zrobić, to klaskaj i mów "brawo". Nie jest to proste ale powoli się uda. Oczywiście nic na siłę.
kaarolina jak po egzaminie? Mam nadzieję, że ok :-)
Miłego wieczorku i tygodnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry