• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

dziewczyny a ja tak z innej beczki; wszystkie piszecie o roznych objawach ciazy, a mi wszystkie przeszly i zaczyna mnie to martwic, na poczatku mialam rozne dolegliwosci typu jeden tydzien nudnosci (ktory być moze byl spowodowany swiatecznym przejedzeniem) - a teraz to juz nic, no moze czasem delikatna zgaga, czy to jest w porzadku?????????

reklama
dziewczyny a ja tak z innej beczki; wszystkie piszecie o roznych objawach ciazy, a mi wszystkie przeszly i zaczyna mnie to martwic, na poczatku mialam rozne dolegliwosci typu jeden tydzien nudnosci (ktory być moze byl spowodowany swiatecznym przejedzeniem) - a teraz to juz nic, no moze czasem delikatna zgaga, czy to jest w porzadku?????????
to się ciesz kochana jedni cała ciąże ledwo żyją a drudzy tak jakby wogóle w ciąży nie byli ja raczej bede do tych pierwszych należała już to widze

mi tez wszytsko przeszlo ale za to doszedl bol plecow!!!!

mnie do 8 tygodnia przeszkadzały mdłości- jaka ja byłam naiwna, że się skończą:D teraz to dopiero jest jazda! do godziny 14 nic tylko zle mi i źle mi.... Co ciekawe dzisiaj ustąpiły po....prażynkach :-) i bądz tu mądra kobieto...
gratuluje braku objawów- chętnie się zamienię, bo mi przez to magisterka idzie jak po grudzie

reklama
ciamajdka ja tez mam dzisiaj chyba kiepski dzień... czuję się słabiutko, a sprawy, które mam do załatwienia przerażają mnie.... do tego okazało się, że w rozliczeniu przegapiłam sporą fakturę i małżonek mi łepek ukręci pewnie :szok: no ale cóż... jestem zakręcona jak słoik od ogórków muszę powiedzieć :baffled: do tego dzisiejsze tournee po babciach i dziadkach :dry:założę się że dziś padnie to fundamentalne pytanie: co zamierzasz w spr studiów....... bleeeeeee dziewczyny ratunku :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry