reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

Oj można się pogubić. Ja póki co nie kojarzę nikogo :/

U mnie z objawów głównie mdłości. Łudziłam się, że tym razem mnie ominą, ale niestety. Niedobrze mi całymi dniami. Chodzę i przewracam oczami.

No i widzę, że jednak nie udało mi się dodać suwaczków...

edit:

SĄ!!!

FeFe udalo Ci sie, ja je widze :)
w ogole to hejka, bo sie jeszcze nie witalam :-D

reklama
Ostatnia edycja:
czesc FeFe puki co zostan z nami!!!

hi hi kassia, no właśnie jeszcze nie mam terminu. W pierwszej ciąży latałam na usg non stop. Teraz nie szaleję. Myślałam nawet żeby iść dopiero w okolicach 12tego tygodnia, żeby sprawdzić przezierność karkową i kość nosową, ale chyba nie wytrzymam tak długo.

Dziecko mi marudzi. Starsze :)

hi hi kassia, no właśnie jeszcze nie mam terminu. W pierwszej ciąży latałam na usg non stop. Teraz nie szaleję. Myślałam nawet żeby iść dopiero w okolicach 12tego tygodnia, żeby sprawdzić przezierność karkową i kość nosową, ale chyba nie wytrzymam tak długo.

Dziecko mi marudzi. Starsze :)

najlepiej bedzie kolo 12 tyg- ja juz jestem po hehehehe niesamowite uczucie. u ciebie napewno tez- wazne zeby nie swirowac za bardzo

reklama
Do góry