reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

reklama
a co do stron mozna tak jak ja miec 91 wystarczy zmienic w ustawieniach ;-)

witam w sobote

pełna schiz jakis..kurde zas sie rodza schizy w mojejgłowie..matko kochana
a gdzie tam 2 luty ;-)
zwariuje....

Właśnie dlatego idę do lekarza w poniedziałk. ;) Przecież mnie z gabinetu nie wyrzuci . A mąż ma akurat wolne w poniedziałek i będzie mógł iśc za mną (zależy mi by wreszcie zobaczył).

pajka , no ale dwóch lekarzy tam się wpisuje ? i żaden o nic nie pyta czemu dwóch ?
a możesz napisać dlaczego chodzisz do dwóch ?

Byłam sprawdzic jaki jest ten drugi lekarz

Czesc dziewczyny i ja sie witam niewyspana. Poszłam spac o 23 a o 6 pobudka bo trzeba było za mężem drzwi zamknąć bo na Małysza pojechał a tam -18 stopni ale mu współczuje.
Ja w poniedziałek do internisty uderzam - mam masakra katar do tego brzydki kaszel i teraz gardło :wściekła/y: mam nadzieje, ze sie nie skończy na antybiotyku:no:

Polianna ja badania mam we wtorek

Biedna Pajka :( Natura to sobie niesprawiedliwi wymyśliła bo nie dośc,że przy tygodnie wymiotujemy i męczymy się z żołądkiem to na dodatek łapiemy każde wirusy. :/ Musisz się do wtorku wykurowac!!

Hej dziewczyny,
i mnie coś bierze :baffled: Zasmarkana chodzę, ale domowymi sposobami się ratuję. :tak:
Mimo wszystko skonsultuję się z internistą :tak:
Ja chodziłam do dwóch lekarzy, ale zostanę przy swojej stałej już lekarce, bo ta drga to się okazała "straszna" , nie potrafiłam się z nią dogadać, wszystkie badania zlecała płatne (chodziłam na nfz), bardzo boleśnie badała, zabierała wyniki badań, a w kartę ciąży nie wpisywała nic, itd.... :dry:
Moja dr jest w porządku, mam do niej pełne zaufanie :tak: Prowadzi moją ciążę także od początku, ale to zupełnie inny człowiek niż tamta lekarka :tak:
Miłego dzionka życzę dziewczyny :-)

Cześć kochane,

Przede wszystkim gratuluję kobietkom, które dowiedziały się, że będą sierpniowymi mamusiami:) Czujcie się na forum jak u siebie w domku:)
Poza tym mnie też coś wzięło, czułam się rewelacyjnie, od wczoraj wieczorem zaczął się katar (straszny) ból głowy, gardło, no i wylądowałam w łóżku z mlekiem i czosnkiem.....:( Nie wiem chyba coś w powietrzu panuje, a myślałam, że z Darkiem i psinką wyruszymy na podbój jakiejś ośnieżonej górki:( No cóż będę się kurować, dziewczynki szybkiego powrotu do zdrówka kochane....

witam , chorującym dużo zdrówka , oj nie nawet nie chce mysleć co by było jakbym jeszcze coś złapała jakieś choróbsko , jak się leczyć , czosnek uwielbiam , ale teraz nie moge go nawet czuć mleka , nie dam rady wypić także choróbska won , staram się dbać o siebie żeby tylko do tego nie dopuścić , getry pod spodnie czepeczka szaliczek rękawiczki musowo więc i wy dbajcie o siebie i wracajcie do zdrówka szybciutko

mam teraz takie pytanko jeszcze odnośnie płci dziecka , chcecie wszystkie wiedzieć co w środku siedzi ? bo powoli zbliża się czas kiedy maluszki zaczną nam się pokazywać , a ja mam coraz więcej wątpliwości czy dam rade wytrwać w niewiedzy do samego końca , bo tak postanowiliśmy z mężem że tak jak i przy córeczce nie chcemy wiedzieć, niech to będzie niespodzianka do samego końca choć wtedy naprawde bardzo mocno czułam że to moja Oliwka , a teraz brak przeczucia wszystko mi psuje , no a jak jest z wami ? pewnie większość będzie chciała wiedzieć ???
pozdrawiam

ja postanowiłam, że nie chcę wiedzieć i już. Może i to niepraktyczne, bo nie będę wiedziała czy kupować rzeczy bardziej męskie czy żeńskie ale mam to gdzieś. Wypowiem się teraz krytycznie- nie bardzo odpowiada mi mówienie do brzucha po imieniu od 5 miesiąca ;/ chcę mieć niespodziankę, a nie przygotować się na wszystkie możliwe sprawy. Nawet imię wybierzemy dopiero po narodzinach- dziecko dostanie te, które będzie do niego najbardziej pasowało- typów jest 14 więc mam w czym wybierać :)

a przeczucia też swoje mam i nie sądzę, żeby to to we mnie miało "ogonek" ;-)

reklama
Witam.:tak:
Od dwóch dni czuje miłe łaskotanie w brzuszku i jestem przekonan,że to dzidzia szaleje.
Najpierw myslałam,że to przypadek,ale wieczorkiem jak sie położyłam,to znowu czułam.:-)
Teraz to już niedługo poczuje prawdziwe pukanie:-D
Poprzednie dziecko czułam w 14 tygodniujakos i lekarz mówił,że to sie zdarza tak wcześnie.A teraz już wiem czego oczekiwać,he,he.:tak:

Do góry