Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem jestem, cały czas podczytuję.
Ciamajdko, skoro mówisz o imprezce, to ja jestem jak najbardziej za
To postawię cały zestaw dla ciężarówek
![]()
Do tego jeszcze:
![]()
Jak imprezka to imprezka ;-)
Częstujcie się![]()
zjadlam pizze, pyszna byla, ale bekam i pierdze za przeproszeniem od 2 godzin![]()
, ale gdy później dostała takiego ataku, że była nieprzytomna to już nie symulowała
Nawet przeprosin nie usłyszała
Wycieli jej wyrostek, miała zapalenie otrzwnej, żółć już jej się z woreczka wylała, do tego usunęli jej 1 cały jajowód, bo był tak zniszczony. Ratowali jej życie na stole operacyjnym. W sumie ma 3 blizny, ale ta od jajowodu jest mała, bo po laparoskopii, i po takiej grubej rurce też jest mała, ale ta od głównej operacji jest ok. 10-15 cm (tak na oko liczę ;-)), jest gruba i głęboka.. Siostra jest teraz w 8 m-cu ciąży i małej w brzuszku kompletnie blizna nie przeszkadza
i nic się z tą blizną nie dzieje. Na USG tylko jak przejeżdża sondą lekarza, to widać taki cień, ale tak to jest wszystko w porządku
;-)
niektórzy bo sa jeszcze tacy, dla których priorytetem jest ratować życie ludzkie 
ale później mama mówiła, że ich przeprosił, ale musiał... 
przegapiłam imprezkę, którą sama proponowałam!!!:-(
aleś mnie tym rozbawiła![]()
mam pytanie, miała któraś z Was wycinany wyrostek? chodzi mi konkretnie o bliznę, mnie ledwo odratowali, nikt w domu nie zauważył a ja leżałam nieprzytomna w łazience całą noc.. mama myslała, że wieczorem wymiotuję bo znowu mam jakies frustracje żołądkowe, a to zaczynał sie atak wyrostka...
jeśli chodzi o blizne mam bardzo dużą, szeroką i głeboką, mam wiele zrostów w środku, boję się że jak będzie rósł mi brzuchol to coś może się dziać z nią... co o tym myslicie??