Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wczoraj zemdlałam,niby normalka w iąży,zdarza sie,ale sie uderzyłam i teraz boje sie o dzidziolka,czy wszystko OK.W sumie nie wiem,czym walnęłam o podłogę,głowa,brzuchem?...![]()

No widzisz jakie miałyśmy świąteczne przeczucia, nie wiem jak ty zareagowałaś?????

.
Do Ciamajdka.
No teraz to się śmiejemy z tego, a wtedy, to swiat się zatrzymał, naprawdę!
A, która to Twoja ciąża jeśli mogę spytać i ile masz wiosen???
mam pytanie, miała któraś z Was wycinany wyrostek? chodzi mi konkretnie o bliznę, mnie ledwo odratowali, nikt w domu nie zauważył a ja leżałam nieprzytomna w łazience całą noc.. mama myslała, że wieczorem wymiotuję bo znowu mam jakies frustracje żołądkowe, a to zaczynał sie atak wyrostka...
jeśli chodzi o blizne mam bardzo dużą, szeroką i głeboką, mam wiele zrostów w środku, boję się że jak będzie rósł mi brzuchol to coś może się dziać z nią... co o tym myslicie??
rozalko ja wczoraj i przedwczoraj poczulam pukniecia w dole brzucha i sie zastanawiam czy to oby na pewno to, tak wczesnie??:-)
Madziujka wzruszyłaś mnie, ostatnie zdanie...na prawdę pięknie powiedziane...Ja co wieczór odmawiam za siebie i maleństwo Aniele Boży stróżu mój...
no nie.... nie martw sie, ja dzisiaj sprzatałam po kocie, bo wszystko tłucze i lata jak szalony.. tak się wnerwiłam ze szok, lecę z odkurzaczem, żeby ostatnie kawałki sprzątnąć z twz. dziur i potknełam sie o kabel.... poleciałam jak długa... az zamiotłam soba pół podłogi w duzym pokoju, ale mam nadzieję że nic sie nie stało
Niezbyt ładnie zareagowałam bo siedziałam w łazience i płakałam pół godz powtarzając: "o k***, ja pier***, matko boska, jezu.... ludzie!!! o k***"...
Mniej więcej tak to brzmiało![]()