Witam sie i ja kochane mamuski po dlugiej, dluuuugiej przerwie
Moje samopoczucie nie pozwalalo mi na pisanie na BB. Dopadly mnie tak straszne mdlosci i wymioty ze nie bylam w stanie nic robic dziewczyny nic :-
baffled: lezalam calymi dniami w lozku i plakalam kiedy to sie skonczy.( ja to taki "slabeusz" jestem).Dzisiaj czuje sie troszke lepiej wiec wykorzystam to na BB.....Z moich dolegliwosci ciazowych to moge smialo dopisac jeszcze:
- brak apetytu jedyne co trawie to banany i bulki z maslem. :-(
- okropny smak w buziulce czasem czuje posmak kartonu czasem plastiku
- do tego nocne wstawanie do WC

- mega mega wzdecia wieczorne
- tradzik mlodzienczy ( czuje sie jak nastolatka)
- mega cycki - donicki cholera przy moim wzroscie 160 i wadze 49 kilo wygladam jak mala cycolina
Ostatnia wizyte mialam 29 stycznia wtedy fasolka miala 4 cm i pieknie podskakiwala wszystko ok z bobo. I jaka ja bylam szczesliwa ze juz wtedy mialam USG przez moj "wklesly":-( brzuch a nie dowcipne
Nastepna wizyta 25 lutego juz sie nie moge doczekac a moj M chyba jeszcze bardziej zabieram go ze soba na kazda wizyte 
Dziewczyny wybaczcie mi brak polskich liter

Moje samopoczucie nie pozwalalo mi na pisanie na BB. Dopadly mnie tak straszne mdlosci i wymioty ze nie bylam w stanie nic robic dziewczyny nic :-- brak apetytu jedyne co trawie to banany i bulki z maslem. :-(
- okropny smak w buziulce czasem czuje posmak kartonu czasem plastiku
- do tego nocne wstawanie do WC

- mega mega wzdecia wieczorne
- tradzik mlodzienczy ( czuje sie jak nastolatka)
- mega cycki - donicki cholera przy moim wzroscie 160 i wadze 49 kilo wygladam jak mala cycolina

Ostatnia wizyte mialam 29 stycznia wtedy fasolka miala 4 cm i pieknie podskakiwala wszystko ok z bobo. I jaka ja bylam szczesliwa ze juz wtedy mialam USG przez moj "wklesly":-( brzuch a nie dowcipne
Nastepna wizyta 25 lutego juz sie nie moge doczekac a moj M chyba jeszcze bardziej zabieram go ze soba na kazda wizyte 
Dziewczyny wybaczcie mi brak polskich liter

Bo wtedy nasze narządy mogłyby się zagotować