Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale jesli rano bedzie to samo to jedz juz- nie martw nas, zawsze mozesz odwiedzic inny szpital niz poprzednio a przynajmniej poznasz inna opinie.Dziewczyny poleżałam, wzięłam dodatkowego dupka i no-spe i połozylam sie i plamien na razie nie ma jest czysty sluz. Zobacze jak bedzie jutro. Ja nie panikuje z tego powodu,z e ja przynajmniej raz w miesiącu mam takie plamienia i nie iem czy to nie od terminu @ a miałam nieregularne wiec nie wiem co i jak. Leki na podtrzymanie biore max dawke a nie były to mega plamienia i pewnie jakbym pojechala znowu do szpitala to lekarka stwierdzilaby to co ostatnio mimo, ze wtedy w śluzie mialam mnóstwo żywej krwi powiedziała wcale pani nie plami!
I nie każde plamienie jest groźne w ciąży.Ja jestem dobrej mysli a panika nic tutaj nie zdziała.
Ostatnio jak bylam to nawet mowy nie było, zeby mnie przyjeli na oddział. Czekam spokojnie do jutra jak cos pojade z samego rana do lekarza.
Ale jesli rano bedzie to samo to jedz juz- nie martw nas, zawsze mozesz odwiedzic inny szpital niz poprzednio a przynajmniej poznasz inna opinie.
ja na basen zamierzam zacząć chodzić jak się ociepli nieco -czyli od marca.
. koleś to psychol 
Iwcik28 też się trochę boję tych oczu wlepionych w mój brzuch. Może na razie to za wiele nie widać, ale też mam zamiar chodzić do końca ciąży. I wymysliłam sobie, że będę chodziła albo z samego rana albo wieczorem wtedy kiedy jest mniej ludzi.Poza tym w wakację i tak chyba nie ma takich tłumów na basenach,.
Pajka zapewnie pojechała do szpitala i po powrocie oznajmi nam, że wszystko jest oki.
Iwcik28 Alaa a niech sobie patrzą, a Ty się z radością pokazuj swój brzuszek - wkońcu kochanego szkarbika tam masz :-) a pływanie w basenie to faktycznie bardzo dobra ulga dla kręgosłupa a wiadomo, że wraz z powiększaniem się brzuszka ból kręgosłupa będzie się nasilał ;/ więc to doskonały relax
kurcze sporo pisania dziś a jakoś nie miałam czasu. załapałam teraz smucika i obawe, bo mój chrześniak wygłupiał się i upadł mi na brzuszek - zabolało aż łezki popłynęły :-( mam nadzieję, że mojemu skarbkowi nic się nie stało
![]()

ja na basen zamierzam zacząć chodzić jak się ociepli nieco -czyli od marca.

Dziewczyny poleżałam, wzięłam dodatkowego dupka i no-spe i połozylam sie i plamien na razie nie ma jest czysty sluz. Zobacze jak bedzie jutro. Ja nie panikuje z tego powodu,z e ja przynajmniej raz w miesiącu mam takie plamienia i nie iem czy to nie od terminu @ a miałam nieregularne wiec nie wiem co i jak. Leki na podtrzymanie biore max dawke a nie były to mega plamienia i pewnie jakbym pojechala znowu do szpitala to lekarka stwierdzilaby to co ostatnio mimo, ze wtedy w śluzie mialam mnóstwo żywej krwi powiedziała wcale pani nie plami!
I nie każde plamienie jest groźne w ciąży.Ja jestem dobrej mysli a panika nic tutaj nie zdziała.
Ostatnio jak bylam to nawet mowy nie było, zeby mnie przyjeli na oddział. Czekam spokojnie do jutra jak cos pojade z samego rana do lekarza.
ja tak samo. i mam zamiar dumnie pokazywać mój brzuchol)
dobranoc wszystkim, bo nie mam juz siły. ale jeszcze tylko 4 dni harówy i byle do przodu !
a propos - z poniedzialkowego ezgamu mam 4,5 - niezłe progi koles zrobił, mialam 38/40, a 5 było wyłacznie za 40/40. koleś to psychol
![]()
Na krytych basenach i tak jest utrzymywana zawsze jedna temperatura bez wzgledu na miesiąc
Dobranoc i gratuluje oceny z egzaminu:-):-):-)
u Was tez?

:-)