Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aj tam, od razu stać. Nie można mieć pretensji do matek, które wybierają prywatnego ginekologa - ja w pierwszej ciązy byłam sama samiuśka, zarabiałam nie najlepiej, ale chcialam mieć dobrą, szybką opiekę, więc to był mój podstawowy wydatek w miesiący - prywatny gabinet. Teraz też chodzę prywatnie, ale tylko dlatego, że zakład pracy mi opiekę zdrowotną opłaca.
Poza tym to becikowe nie jest zalezne od dochodu, nalezy się każdej kobiecie, kóra zaszła w ciąże. To "podziękowanie" od państwa, za dostarczanie przyszłej siły roboczej, kóra będzie pracowała na nasze emerytury.
To wszystko absolutnie nie zmienia faktu, że zgadzam się z Tobą - przepis był śmieszny. Uwaźżam, że opieka powinna być obowiązkowa - ale termin dali z kosmosu. Bardziej podoba mi się pomysł, że trzeba przedstawić papierek, że przynajmniej raz dokonało się badań - laboratoryjne, usg, etc.
trudno mi określić jednoznacznie ale bardziej chyba w środku dodam jeszcze ze piecze przy załatwianiu jak myślicie może jakieś naparówki :-(
Odebrałam wyniki w moczu znowu mam njakieś bakterie myśle że to może mieć związek :-(

ciężka noc za mną- moje jelita wariują. Obudziły mni tak silne skurcze, że zaczynalam wątpić czy to napewno kwestia jelit. Okazało się,że tak. Ja już nic nie rozumiem- jak nie wzdęcia, to zaparcia, potem biegunka i tak w kółko. Podobno ma to związek ze wzrastającym w tych tygodniach progesteronem.
trudno mi określić jednoznacznie ale bardziej chyba w środku dodam jeszcze ze piecze przy załatwianiu jak myślicie może jakieś naparówki :-(
Odebrałam wyniki w moczu znowu mam njakieś bakterie myśle że to może mieć związek :-(
Witam się z rana zaraz bede nadrabiać zaległości Kuba wlaśnie ogląda bajki więc mam chwile :-)Mam pytanko od wczoraj bardzo mnie bolą miejsca intymneprzez cały czas może któraś to przeechodziła i wie jak sobie ulżyć

Tantum Rosa jest dopuszczalne, to na pewno.