reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

Przy Twoim apetycie dziwne że tak z wagi spadłaś :shocked2:Nadrobisz napewno z nawiązką...juz tam dzidzius się o to zatroszczy :)

Mykam kochane spać bo juz oczka mi się kleją....mój juz marudzi zebym kończyła.

Dobrej i spokojnej nocki :* papapa

reklama
Hmm a co ja dzisiaj zjadłam? Na sniadanie 2 parówki z kromką chleba, obiad:mały mielony z ziemniakami i ogórkiem konserwowym i na kolacje bólka z serem zółtym zapiekanym w piekarniku. :confused:

Ja nie pisałam o odchylaniu jak do tzw-mostku tylko delikatnym odchyleniu.
Martwi mnie taka sprawa ze juz na brzuchu spac nie moge, nawet sie przeciagac bo tez czuje jak wszystko w brzuszku ciągnie :szok:
a ja ciagle spie na brzuszku bo inaczej nie potrafie:)))):eek:i pewno tak wytrzymam jeszczez miesiac.
No ja dziś na śniadanie zjadłam pół pączka wiedeńskiego zagryzając go bułką z szynką wiejską :zawstydzona/y::-p Na obiad zalewajki ze 3 talerze ( w odstępach), popijając herbatką z cytrynką :sorry2:
3 talerze zupki ;:szok:mialabym moj cukier 500, a ja zjadlam na lunch 2 jajka i pol kromeczki chlebka. Obiadek dopiero wieczorkiem ale pewno mala rybka z ziemniaczkami i surowka z kapustki. a sniadanko o.5 kromeczki chlebka i 2 lyzki bialego odtuszczinego serka i pol pomidorka. Jak ja Wam zazdroszcze ze tyle mozecie, albo ze wszstko mozecie.

ja mam zamrożone i chyba wygiągne bo ochota mnie naszła:-p
ja juz dzisiaj wszystko jadłam wybuchowa mieszanka:zawstydzona/y:
po zapiekance wcielam słodycze, po słodyczach ogórka kiszonego, po ogórku kanapka z białym serkiem, po tym kaszka dla niemowlaków, po niej jabłko a po tym frytki szok normalnie i nadal jestem głodna
Pajeczka fakt po takiej mieszance to bym sie znalazla w jednym miejscu.:/

I ja lepiej nie będę próbowała się odchylać do tyłu :tak:
Kurka wodna, ciągle mi te truskawy po głowie chodzą. No ładnie dziewczyny, ale mi zrobiłyście smaka na noc:sorry2:;-)
Kinusia bedziesz mic truskawkowe sny.
Aga wszystkiego najlepszego :tak::tak::-) przede wszystkim wytrwania z brzuszkiem tyle ile trzeba :tak::tak:
Pajkaa niezła mieszanka:sorry2: ja na kolacyjkę wszamałam bułkę z koreczkami śledziowymi w oleju i zapiłam to herbatą malinowo-żurawinową :-D
Dzieki za zyczenia i oczywiscie innym dziekuje.
A ja tak na marginesie jeszcze robie apetyt na ananasa:))) smacznych snow.

Dziś rano obudziło mnie strzelanie, jakby łamanie plastiku...
Wstałam, patrzę a tu mój kot zagryzał mi mojego chomiczka...
Tobiasz go jeszcze żywego spuścił w toalecie a ja płakałam i wymiotowałam na zmianę...
:-:)-:)-(
nie będę Wam więcej opisywać, bo wiadomo, nieprzyjemny widok i nieciekawe wspomnienie...

Teraz jade do przyjaciółki... mamy zamiar znowu zrobić małe buszowanie w sklepach...

Miłego dnia dziewczynki:tak:

Dziś rano obudziło mnie strzelanie, jakby łamanie plastiku...
Wstałam, patrzę a tu mój kot zagryzał mi mojego chomiczka...
Tobiasz go jeszcze żywego spuścił w toalecie a ja płakałam i wymiotowałam na zmianę...
:-:)-:)-(
nie będę Wam więcej opisywać, bo wiadomo, nieprzyjemny widok i nieciekawe wspomnienie...

Teraz jade do przyjaciółki... mamy zamiar znowu zrobić małe buszowanie w sklepach...

Miłego dnia dziewczynki:tak:
Ciamajdko, ale jak to spuszczał żywego w toalecie? :szok:
Bardzo mi przykro...

W ogólnie to dzień dobry dziewczyny, już jakiś czas temu wstałam, ale jeszcze wyleguję się pod kołderką :-D
Aga, w takim razie słodkich snów :tak:;-)

Witam sie i ja z rana. Zaraz zbieramy sie do ginekologa na wizyte mam nadzieje, ze nie dostane skierowanai do szpitala i wsio bedzie dobrze:tak:odezwe sie po powrocie

Jesuuu jak to żywego w toalecie????? :-O
Pajko - daj znać jak wrócisz.Trzymam kciuki!
A ja dziś też zaczełam dzień nieciekawie. Ostra kłótnia z mężem i bóle brzucha po tym... ech,świetnie :(

reklama
Cześć!
M jeszcze śpi, a my z Basią już po śniadanku:-p Dzisiaj mdłości nie ma-wzięłam wczoraj wieczorem jedną tabletkę Femiferalu i jest dobrze (żelazo nie powinno chyba zaszkodzić, a moja hemoglobina na granicy normy-12);-)
Trzeba dziś jakieś zakupki zrobić, a później na obiadek do moich rodziców-w weekend nie chce mi się nic gotować:sorry2:

Ciamajdka-:szok::szok:
Pajka-trzymamy kciuki za wizytę:tak:
Polianna-mam nadzieję, że brzusio przestanie boleć i szybko porozumiecie się z M:blink:
Kiniusia-a jak Ty robisz tą zalewajkę? Narobiłaś mi ochoty, a ja nie znam takiej zupki?:confused::zawstydzona/y:
Aga-spokojnej nocy:-)

Do góry