reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

Mmmm widze pojawily sie moje przysmaki.. najpierw truskawki.. mniam.. teraz czytam placki ziemniaczane.. ja zazwyczaj je robilam przez maszynke do mielenia miesa.. a teraz mam taki mikser Magic Maxxi nim to miele.. moze ciut wiecej zabawy niz maszynka do mielenia ale mniej mycia:)

reklama
placki ziemniaczane- mniam- moze i ja dzis zrobie bo i tak nie mialam pomyslu na obiad.
w Gdańsku strasznie pochmurno dzis- az nic sie nie chce:-(

U mnie dziś dzień bez mdłości i wymiotów noooo w końcu :-D
na dworze pięknie świeci słoneczko aż chce się żyć :-):-):-)
Idę coś przekąsić :-p
miłego dnia kochane :-)

kiniusia i polianna już pakuje i wysyłam kanapeczki - oczekujcie gołębia z przesyłką hi hi :-D

a na obiad nie mam pomysłu. Przeziebienie minęło, więc idę do koleżanki może ona ma coś dobrego na co akurat przyjdzie mi ochota :p a swoją drogą to przeziebienie minęło a ząb zaczął boleć :baffled: na szczęście mam wizyte u dentysty w pon - uff

na obiad ryba. Na śniadanie był jogurt ale już się "zwrócił" :baffled: dzisiaj zaczynam II trymetr z dolegliwościami z I...szlag:dry:

Hej dziewczyny,
a ja właśnie wróciłam ze spacerku i z piekarni.
Po drodze weszłam do ciucholandu. Wszystko na wieszaczkach elegancko, a że dziś sobota to 5 zł/kg.:szok: Kupiłam śpiochy nexta z 3 zł (wycenione były) i 5 par body, w dwóch rozmiarach, za wszystko zapłaciłam 4,8 zł. Normalnie szok.
Ciuszki praktycznie nówki sztuki, nie mogłam się oprzeć :zawstydzona/y: a takie grosze zapłaciłam :tak:

Nektarynka, :-)
Kassia181, taka pogoda to nic przyjemnego. Nic się nie chce...:sorry2:
Shyla, super, ze u Ciebie słoneczko :tak: No i brak mdłości i wymiotów. Oby już tak zostało. :tak:
Niuunia, no to czekam na tego gołębia z przesyłką z niecierpliwością ;-) Ból zęba...brrrr....:no: Dobrze, że masz wizytę u dentysty tak szybko :tak:
Fiuufiuu, na obiadek rybka...mmmm...zazdroszczę :tak:
Bardzo współczuję tych trwających mdłości. Trzymam kciuki, żeby jednak szybko już odpuściły :tak:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki
ja juz po badaniach. Melduję maluszek rośnie, tatus pierwszy raz zobaczył swoje dzieło :) Plamienia są spowodowane albo tym, ze macica sie jeszcze powieksza, stwierdziła, ze jest jakis cien przy łozysku wiec mozliwe, ze nie jest do końca ładnie przytwierdzone i to ta bardziej zla wiadomosc:( albo z powodu zmniejszenia dawki duphastonu , ale kazała mi duzo leżec nadal bede miała l4 na leżenie takze nie bede mogła z Wami tutaj długo siedziec bo mąż mnie pilnuje, zebym duzo leżała.
Maluch nie dął sie zmierzyc:) to juz standardzik bo albo zginał główke, albo mial ugięte nóźki :p pani doktor powiedziała ze go/ją pomaltretuje we wtorek na badaniach genetycznych :) oj bedzie ciężko :))
Ale ogólnie jest wszystko dobrzse maluszek jest juz duzy :)

Pajkaa, najważniejsze, że z Maleństwem wszystko w porządku :-) A więcej dowiesz się na genetyczych we wtorek, na pewno :-)

Kiniusia, zazdroszczę solidnych zakupków :) U nas chyba juz nie ma takich lumpexów "na wagę" :-)

Fiuufiuu, ja juz na rybę nie mogę patrzeć, jem średnio dwa razy w tygodniu, bo zdrowa, ale juz nawet sam zapach smażonej mnie męczy... :no:

reklama
Pajka to dobrze, że wszystko ok z maluszkiem, na pewno jesteś spokojniejsza po wizycie u swojego lekarza:-), ja idę w poniedz. zanieść mojej gin. wypis ze szpitala zobaczymy co powie!!!!

Do góry