• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

Mmmm widze pojawily sie moje przysmaki.. najpierw truskawki.. mniam.. teraz czytam placki ziemniaczane.. ja zazwyczaj je robilam przez maszynke do mielenia miesa.. a teraz mam taki mikser Magic Maxxi nim to miele.. moze ciut wiecej zabawy niz maszynka do mielenia ale mniej mycia:)

reklama
placki ziemniaczane- mniam- moze i ja dzis zrobie bo i tak nie mialam pomyslu na obiad.
w Gdańsku strasznie pochmurno dzis- az nic sie nie chce:-(

U mnie dziś dzień bez mdłości i wymiotów noooo w końcu :-D
na dworze pięknie świeci słoneczko aż chce się żyć :-):-):-)
Idę coś przekąsić :-p
miłego dnia kochane :-)

kiniusia i polianna już pakuje i wysyłam kanapeczki - oczekujcie gołębia z przesyłką hi hi :-D

a na obiad nie mam pomysłu. Przeziebienie minęło, więc idę do koleżanki może ona ma coś dobrego na co akurat przyjdzie mi ochota :P a swoją drogą to przeziebienie minęło a ząb zaczął boleć :baffled: na szczęście mam wizyte u dentysty w pon - uff

Hej dziewczyny,
a ja właśnie wróciłam ze spacerku i z piekarni.
Po drodze weszłam do ciucholandu. Wszystko na wieszaczkach elegancko, a że dziś sobota to 5 zł/kg.:szok: Kupiłam śpiochy nexta z 3 zł (wycenione były) i 5 par body, w dwóch rozmiarach, za wszystko zapłaciłam 4,8 zł. Normalnie szok.
Ciuszki praktycznie nówki sztuki, nie mogłam się oprzeć :zawstydzona/y: a takie grosze zapłaciłam :tak:

Nektarynka, :-)
Kassia181, taka pogoda to nic przyjemnego. Nic się nie chce...:sorry2:
Shyla, super, ze u Ciebie słoneczko :tak: No i brak mdłości i wymiotów. Oby już tak zostało. :tak:
Niuunia, no to czekam na tego gołębia z przesyłką z niecierpliwością ;-) Ból zęba...brrrr....:no: Dobrze, że masz wizytę u dentysty tak szybko :tak:
Fiuufiuu, na obiadek rybka...mmmm...zazdroszczę :tak:
Bardzo współczuję tych trwających mdłości. Trzymam kciuki, żeby jednak szybko już odpuściły :tak:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki
ja juz po badaniach. Melduję maluszek rośnie, tatus pierwszy raz zobaczył swoje dzieło :) Plamienia są spowodowane albo tym, ze macica sie jeszcze powieksza, stwierdziła, ze jest jakis cien przy łozysku wiec mozliwe, ze nie jest do końca ładnie przytwierdzone i to ta bardziej zla wiadomosc:( albo z powodu zmniejszenia dawki duphastonu , ale kazała mi duzo leżec nadal bede miała l4 na leżenie takze nie bede mogła z Wami tutaj długo siedziec bo mąż mnie pilnuje, zebym duzo leżała.
Maluch nie dął sie zmierzyc:) to juz standardzik bo albo zginał główke, albo mial ugięte nóźki :P pani doktor powiedziała ze go/ją pomaltretuje we wtorek na badaniach genetycznych :) oj bedzie ciężko :))
Ale ogólnie jest wszystko dobrzse maluszek jest juz duzy :)

Pajkaa, najważniejsze, że z Maleństwem wszystko w porządku :-) A więcej dowiesz się na genetyczych we wtorek, na pewno :-)

Kiniusia, zazdroszczę solidnych zakupków :) U nas chyba juz nie ma takich lumpexów "na wagę" :-)

Fiuufiuu, ja juz na rybę nie mogę patrzeć, jem średnio dwa razy w tygodniu, bo zdrowa, ale juz nawet sam zapach smażonej mnie męczy... :no:

reklama
Pajka to dobrze, że wszystko ok z maluszkiem, na pewno jesteś spokojniejsza po wizycie u swojego lekarza:-), ja idę w poniedz. zanieść mojej gin. wypis ze szpitala zobaczymy co powie!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry