reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

reklama
witam się się zazaz nadrobie zaległości :tak:ja wczoraj byłam na wizycie dzidzia rośnie szybciej niż brzuch:tak:dostalam żel do smarowania i na razie mam się nie martwić. Zwolnienie mam przedłużone do 2 marca :tak:.A z gorszych wieści lekarz podejrzewa że porobiły mi się naczyniaki na nogach :-(takie twarde bolące guzki na obu nogach i prawdopodobnie bede miała odciąganie wody z nóg brr już sie boje :szok::baffled::-:)no:

Oglądam właśnie na TVN Styl program "Super Niania", rodzina ma 4 dzieci, boże co za małe potworki, nie wiem w jaki sposób dochodzi do tego, że dzieci są takie okropnie złe, bezczelne itp. ,a rodzice krok od rozwodu, to jakiś koszmar:szok::no:!!

Witajcie Kobietki :*

Nie wiem jak mam to napisać...może najlepiej...w poniedziałek straciłam swoje maleństwo. :-( :-( :-(
Jest mi cholernie ciężko ;-(
Nie będę więc już aktywnie uczestniczyć w życiu forum, ale będę do Was zaglądać...jak ból i żal trochę minie.
Życzę Wam wszystkim spokojnej ciąży.
Buziaki

Nie wiem jak mam to napisać...może najlepiej...w poniedziałek straciłam swoje maleństwo. :-( :-( :-(
Nie będę więc już aktywnie uczestniczyć w życiu forum, ale będę do Was zaglądać...jak ból i żal trochę minie.
Buziaki
Mysza84 Jest mi niezmiernie przykro:-:)-:)-(.
Trzymaj sie, musisz teraz miec duzo sily - czasu dla siebie, musisz sie wyplakac, bo placz naprawde pomaga poukladac to wszystko.
Wiem ze to boli i wiem jak bardzo bo sama przezylam straty. Trzymaj sie niedlugo bedzie lepiej, dziwczyny na forum, ktore to przezyly pomoga Ci odbudowac wiare w dobre jutro.

Mysza84 kochana bardzo mi przykro :-(domyślam się, że jest Ci bardzo ciężko ale trzymaj się dzielnie. zawsze możesz nam się tu wypłakać i pożalić.

Myszko wiem jak Ci ciężko, ja też przeżyłam stratę Maleństwa i to strasznie boli, szczególnie jeśli dzieciątko było wyczekiwane a jego pojawienie się stanowiło sens Twojego życia...
Trzymaj się i nie trać wiary, trzeba próbować dalej i się nie załamywać... choć tak trudno...

Buziaki
Strasznie mi przykro

A ja juz chwilek tutaj zagladam i widze ze slaby ruch na forum dzisiaj ale to i dobrze w koncu mamy rodziny i musimy dac im sie nacieszyc soba:))):-)
Pajeczkaa jeszcze raz pisze ze ciesze sie ze wszystko w porzasiu z malenstwem- dbaj o siebie i lez, ja lezalam dobre 18 tyg. i da sie, dla tego serduszka wszystko:tak::tak::tak:.
Myszka jeszcze raz przykro mi- i zagladnij do dziewczyn ktore sa po poronieniach, one sa wspaniale - ja jak stracilam swoje 1 malenstwo to nikt nie umial mi w tym pomoc a o BB ani nieslyszlam-10 lat temu , przy drugim mialam wspaniala opieke w amerykanskim szpitalu, tutaj co 5 minut mialam goscia pt. psycholog, wiec jak wypuscili mnie ze szpitala bylam juz pelna nadzieji- ale nie powiem moze lez wylalam jeszcze w poduszke- Ty tez musisz- ale uwierz tez ze Twoj Aniolek jest obok Ciebie i on nie odejdzie dopoki nie bedzie wiedziec ze nie bedziesz sie smucic, sciskam i zapalam switelko dla Aniolka (*).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry