• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

reklama
To i ja się witam Dzień Dobry wszystkim!!!!:-)
U nas w Łodzi wychodzi śliczne słoneczko więc od razu milej na sercu, obowiązkowo na godzinny spacerek z M wypadałoby się wybrać.
Życzę wszystkim miłej i SPOKOJNEJ niedzieli!!!!:tak:
Idę zjeść śniadanko, kanapki z jajkiem, pomidorkiem, ogórkiem,rzodkiewką i szczypiorkiem:-p!!!!Mniam!

mam pytanie z innej beczki-w szczegolnosci do koleżanek z Warszawy. Potrzebuję rady Szukam dobrego ginekologa na pierwszą w życiu wizytę dla nastolatki. Jak to bywa z pierwszymi wizytami potrzebny jest lekarz kobieta. Będę bardzo wdzięczna za podpowiedź.

Ja równiez się witam, juz w lepszym humorze :) Ale mam mały problem i zapytanie.

Otóż gdzieś tak od wczoraj mam mały problemik z okolicami intymnymi (swędzenie, śluz, troszkę piecze) - czy my - kobietki w ciąży - możemy stosować ten lek w saszetkach TANTUM ROSA??

Kiedyś juz tak miałam i pomoglo mi własnie to i Nagietek w płynie...

A jeśli nie, to czy któraś z Was miała juz takie dolegliwości i co stosowała?

Wizytę u gina mam dopiero w czwartek i chciałabym do tego czasu sobie jakoś ulżyć... :-(

Dzięki za każdą opinie i radę

Ja równiez się witam, juz w lepszym humorze :) Ale mam mały problem i zapytanie.

Otóż gdzieś tak od wczoraj mam mały problemik z okolicami intymnymi (swędzenie, śluz, troszkę piecze) - czy my - kobietki w ciąży - możemy stosować ten lek w saszetkach TANTUM ROSA??

Kiedyś juz tak miałam i pomoglo mi własnie to i Nagietek w płynie...

A jeśli nie, to czy któraś z Was miała juz takie dolegliwości i co stosowała?

Wizytę u gina mam dopiero w czwartek i chciałabym do tego czasu sobie jakoś ulżyć... :-(

Dzięki za każdą opinie i radę

Szczerze to nie wiem czy mozesz akurat to stosowac, ale mi lekarka mowiła, ze zamiast tego mozna stosowac do płukanek mieszanki ziołowe jak szałwia i niestety nie wiem co jeszcze bo pani w aptece dała mi chyba taki mix ziołowy, którym mozna płukać.
Mi lekarka powiedziała, zeby uniknąc bakterii mozna uzywac płynu do higieny intymniej do tego chusteczek do higieny i nie przetrzymywac siusiu.

Ja dzisiaj z Wami nie zposiedfze bo mam gosci wiec życze

reklama
I ja się witam :-)

Polianna, wzajemnie:tak::-D
Bombusia, no w końcu się słonka doczekałyśmy. :tak: I ja M. wyciągnę na spacerek do parku :cool2:
Fiuufiuu, kochana.Współczuję Ci bardzo.:-( Mam nadzieję, że niedługo już odpuszczą Ci te dolegliwości :tak: Co do ginka to ja nie pomogę niestety.
Esch, ja się witam ze słonecznej Łodzi :-p:cool2::-D
Cayra1984, niestety ja nie używałam tych preparatów i nie mam kompletnie pojęcia co mogłabym doradzić. Raczej niestety nie pomogę. :sorry2:

Życzę miłej niedzieli :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry