Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na jakiej dzielnicy naj bardziej by jej pasowało żeby nie musiała całej warszawy przejeżdżać zaraz coś pomyśle ;-)mam pytanie z innej beczki-w szczegolnosci do koleżanek z Warszawy. Potrzebuję rady Szukam dobrego ginekologa na pierwszą w życiu wizytę dla nastolatki. Jak to bywa z pierwszymi wizytami potrzebny jest lekarz kobieta. Będę bardzo wdzięczna za podpowiedź.
Otóż gdzieś tak od wczoraj mam mały problemik z okolicami intymnymi (swędzenie, śluz, troszkę piecze) - czy my - kobietki w ciąży - możemy stosować ten lek w saszetkach TANTUM ROSA??
Kiedyś juz tak miałam i pomoglo mi własnie to i Nagietek w płynie...
A jeśli nie, to czy któraś z Was miała juz takie dolegliwości i co stosowała?
zaraz coś pomyśle na bielanach jest przychodnia prywatna tam przyjmuje dobra lekarka postaram sie poszukać adresu gdzieś jeszcze powinnam mieć ;-)Bielany, Żoliborz, Bemowo, Śródmieście
Ja równiez się witam, juz w lepszym humorzeAle mam mały problem i zapytanie.
Otóż gdzieś tak od wczoraj mam mały problemik z okolicami intymnymi (swędzenie, śluz, troszkę piecze) - czy my - kobietki w ciąży - możemy stosować ten lek w saszetkach TANTUM ROSA??
Wizytę u gina mam dopiero w czwartek i chciałabym do tego czasu sobie jakoś ulżyć... :-(
Dzięki za każdą opinie i radę
, ale myślę, że jak Pani Mgr w aptece powiesz o co chodzi i zaznaczysz ciążę, to da ci ziołową mieszanę, abyś przetrzymała do czwrtku, aby się to dalej nie rozwijało, bo przy takich dolegliwościach to momentalnie postępuje.To ja mówię DZIEŃ DOBRY!! i życzę cudownej,rodzinnej niedzieli!

Ja równiez się witam, juz w lepszym humorzeAle mam mały problem i zapytanie.
Wizytę u gina mam dopiero w czwartek i chciałabym do tego czasu sobie jakoś ulżyć... :-(
Dzięki za każdą opinie i radę