• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

reklama
mam pytanie z innej beczki-w szczegolnosci do koleżanek z Warszawy. Potrzebuję rady Szukam dobrego ginekologa na pierwszą w życiu wizytę dla nastolatki. Jak to bywa z pierwszymi wizytami potrzebny jest lekarz kobieta. Będę bardzo wdzięczna za podpowiedź.
na jakiej dzielnicy naj bardziej by jej pasowało żeby nie musiała całej warszawy przejeżdżać zaraz coś pomyśle ;-)

Otóż gdzieś tak od wczoraj mam mały problemik z okolicami intymnymi (swędzenie, śluz, troszkę piecze) - czy my - kobietki w ciąży - możemy stosować ten lek w saszetkach TANTUM ROSA??
Kiedyś juz tak miałam i pomoglo mi własnie to i Nagietek w płynie...
A jeśli nie, to czy któraś z Was miała juz takie dolegliwości i co stosowała?

Cayra ja ostatnio mialam takie swedzenie i zmieniony kolor sluzu i duze prawdopodobienstwo to u mnie uczulenie na luteine. Nie wiem jak jest z Tantum ale ja staram sie po kazdym skorzystaniu z wc w domu podmyc sie. Uzywam plynu do higieny intymnej. Ja nie moge robic plukanek bo biore udzial w badaniach nad paciorkowcem u kobiet w ciazy. Wiec o plukankach tez nic nie wiem :-(
Ale skoro pomagal Ci nagietek to sprobuj, ew. kora debu tez moze byc.

Kiniusia :)

Ja równiez się witam, juz w lepszym humorze :) Ale mam mały problem i zapytanie.

Otóż gdzieś tak od wczoraj mam mały problemik z okolicami intymnymi (swędzenie, śluz, troszkę piecze) - czy my - kobietki w ciąży - możemy stosować ten lek w saszetkach TANTUM ROSA??

Wizytę u gina mam dopiero w czwartek i chciałabym do tego czasu sobie jakoś ulżyć... :-(

Dzięki za każdą opinie i radę

Ja też niestety nie mam pojęcia co można stosować:no:, ale myślę, że jak Pani Mgr w aptece powiesz o co chodzi i zaznaczysz ciążę, to da ci ziołową mieszanę, abyś przetrzymała do czwrtku, aby się to dalej nie rozwijało, bo przy takich dolegliwościach to momentalnie postępuje.

Witam,
Ja równiez się witam, juz w lepszym humorze :) Ale mam mały problem i zapytanie.

Wizytę u gina mam dopiero w czwartek i chciałabym do tego czasu sobie jakoś ulżyć... :-(

Dzięki za każdą opinie i radę

Ja jak miałam takie dolegliwości to brałam Lacibios Femina to są takie kapsułki z kwasem mlekowym do połykania i do podmywania Lactacyd Femina.

reklama
Hej dziewczyny :-) u mnie niedziela od zawsze to kościół a potem albo goście albo w gości :P przez te mrozy nie chodziłam do kościoła, więc dziś stwierdziłam, że wkońcu mogę się wybrać, bo tak strasznie nie jest. Po 10 min zrobiłam come back. Za duszno, z jednej strony zapch cebuli z drugiej szalet nr 2 dajcie spokój - myślałam ,że tam padne ale na szczęście zdąrzyłam wyjść.
Udanej niedzieli życzę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry