reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Shyla, czy te mdłości Ci odpuszczą…:crazy: A jeżeli chodzi o te bóle, to jeżeli przeszły i nie było plamień to pewnie wszystko jest w porządku,:tak: ale zawsze możesz zadzwonić i się dr spytać :tak:
Wzięłam krople na te mdłości co lekarz mi przepisał i na razie jest oki.:tak:
już mam dość ile mam się z tym męczyć :angry:
w pierwszej ciąży nic mi nie dolegało tylko brzuszek rósł...
Plamień nie było na szczęście,ale wczoraj miałam takie napięcie jak na miesiączkę ze nie wyrabiałam leżałam plackiem :eek:
ale dziś przeszło, ale za to kluje mnie po prawej stronie:confused2:jak nie urok to sra***a ehh
a jeśli chodzi o lekarza to się nie dodzwonię ,bo jest na urlopie i będzie w poniedziałek wtedy jak mam termin ;-)
jak coś się będzie działo jadę do szpitala :tak:

reklama
na weekedn wymywliłam sobie piersi duszone z urczaka, ziemniaczki i mizerie:-p
ide na zakupy a potem mam sterte sprzątania masakra a tak mi sie nie chce, ale za 2 dni powinnam dostac moje ciuszki dla maluszka <jupi>

Wzięłam krople na te mdłości co lekarz mi przepisał i na razie jest oki.:tak:
już mam dość ile mam się z tym męczyć :angry:
w pierwszej ciąży nic mi nie dolegało tylko brzuszek rósł...
Plamień nie było na szczęście,ale wczoraj miałam takie napiecie ze nie wyrabiałam leżałam plackiem :eek:
ale dziś przeszło, ale za to kluje mnie po prawej stronie:confused2:jak nie urok to sra***a ehh
a jeśli chodzi o lekarza to się nie dodzwonię ,bo jest na urlopie i będzie w poniedziałek wtedy jak mam termin ;-)
jak coś się będzie działo jadę do szpitala :tak:
Na pewno wszystko jest w porządku :tak::tak::tak:

No wiesz, a ja tak marzę o mizerii ;-) Ale obiadek robisz delicje :tak:

Ja wczoraj o 2 w nocy smażyłam placki ziemniaczane i się tak nimi najadłam że myślałam, że zwymiotuję, Daruś przygotował, starł ziemniaczki, dodał cebulkę i resztę, a ja smażyłam i nawet nie zdążyłam ich uzbierać bo zjadałam prawie z patelni:)

Ja wczoraj o 2 w nocy smażyłam placki ziemniaczane i się tak nimi najadłam że myślałam, że zwymiotuję, Daruś przygotował, starł ziemniaczki, dodał cebulkę i resztę, a ja smażyłam i nawet nie zdążyłam ich uzbierać bo zjadałam prawie z patelni:)
HiHiHi, ja bardzo często tak robię, że z patelni czy z garnka zjadam, bo nie mogę wytrzymać :-D

o 2 w nocy :szok::szok: ja jeszcze nie podjadam :-)

Kiniusia ja mam czas to wymyslam obiadki bo jak siedze na l4 to mi sie nudzi.

Dziewczyny mam do Was pytanie czy widzialyscie gdzies fajne ogrodniczki ciążowe w jakims sklepie bo niestety na allegro są tylko z jakimis rysunkami a to mi sie niezbyt podoba.

ide na zakupy a potem mam sterte sprzątania masakra a tak mi sie nie chce, ale za 2 dni powinnam dostac moje ciuszki dla maluszka <jupi>
Ja często robię mizerię lub sałatę w smietanie na słodko:-). Ale obiadek mniam mniam!

Ojejku ja teraz jak nie śpię w nocy to też jestem głodna, ale nie jem, poprostu ja nie mogę, bo wiem, że za dużo przytyję!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(!!!

reklama
ja dfzisiaj na obiadek mam zamiar zrobic ziemniaczki z jajeczkiem i fasolką szparagową i do tego kefirek :-p
mmm jakie rarytasy.. dawno juz nie jadlam, a fasolke mam w piwnicy wiec jak cos to sie posilkuje zazwyczaj na sniadanie..
mniam.. ja przepadam za placuszkami.. za mna niestety tez chodza takie smaki.. a to placki a to frytki.. masakra.. a M tyje razem ze mna.. ja mam od poczatku ciazy 0,6kg a on 1,5:) mam nadzieje ze zrzuci to:)

Do góry