reklama

Sierpień 2010

Jak ja nie znoszę sprzątania.... to kara dla mnie, chyba, że mam wenę akuratnie:rofl2:

teraz siedzę w pracy i czekam aż mi przywiozą placki ziemniaczane z zestawem surówek:tak::tak::tak:

poza tym co do bólu brzucha, to mnie boli jak sobie porządnie kichnę...

reklama
cayra1984 ja właśnie mam opryszczkę wargową, tzn miałam bo mam jeszcze ale srtrupa. Strasznie długo mi się to goi. Ja nie używałam nic, oprócz plasterków Compeed. Byłam z tym u lek. rodzinnej (bo gin. jest daleko i rzadko przyjmuje)Ona poleciła tylko te plastry, lub popstostu samo by się goiło. Tak więc użyłam może z 3 plastry, fakt goiły ale i podczas ściągania, ściągały mi skórę i była rana :-( Teraz smaruję tylko kremem bo mam bardzo suchą skórę i strupka.:eek:

Najważniejsze to jak pisały dziewczyny, nie przenieść opryszczki na narządy płuciowe- bo tu może być niebezpieczna.

No moje drogie koleżanki, wzięłam się z rana za porządki. bo później mam mniej energii i nie zapomnijcie, że ja mam duuużą pomoc koło siebie, która we wtorek kończy 16 lat więc on (lub M) odkurza i jeździ na mopie, a ja się wtrącam i to go najbardziej denerwuje, ale cóż, tłumaczę mu, że potem nie chcę sluchać od przyszłej synowej, że nic nie umie, albo robi "po łebkach"!!!
Niestey gotowania nie chcę się uczyć, zwiewa z kuchni jakie nogi, no może czasem pokroi sałatkę, zrobi jajecznicę, ale ziemniaki też już przypalił, natomiast jak sprząta to już dokładnie nie powiem, a jak okna myje i wiesza firanki to ja sie nie wychylam. Więc niech mi tylko ta przyszła synowa coś powie to....:no:!!!

Bombusia nie martw sie moj maz tez nie chcial sie uczyc a teraz sam gotuje :tak:wiec nauczy sie zobaczysz;-)

Jak ja nie znoszę sprzątania.... to kara dla mnie, chyba, że mam wenę akuratnie:rofl2:

teraz siedzę w pracy i czekam aż mi przywiozą placki ziemniaczane z zestawem surówek:tak::tak::tak:

poza tym co do bólu brzucha, to mnie boli jak sobie porządnie kichnę...

Czytam już 2 dzień o tych plackach iiii jutro zrobię, akurat tatuś mi przywiózł worek ziemnaków więc mogę smażyć dla wojska hihihi:tak::-)!!!pyyycha
Jak kicham to też mnie boli brzuch taki chwilowy skurcz mnie łąpie!!!!

Ostatnia edycja:
Idę się ogarnąć bo siedzę jeszcze w szlafroku :-D
tak to jest na zwolnieniu :-D:-Dhihi
miłego dnia życzę wszystkim ;-)
b1d377b3.gif

Bombusiu, śródmieście się kłania :tak: Samiuśkie centrum :-)

Co do sprzątania, to ja wczoraj robiłam wielkie porządki, więc dziś też tylko leniu****ę :tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry