Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No moje drogie koleżanki, wzięłam się z rana za porządki. bo później mam mniej energii i nie zapomnijcie, że ja mam duuużą pomoc koło siebie, która we wtorek kończy 16 lat więc on (lub M) odkurza i jeździ na mopie, a ja się wtrącam i to go najbardziej denerwuje, ale cóż, tłumaczę mu, że potem nie chcę sluchać od przyszłej synowej, że nic nie umie, albo robi "po łebkach"!!!
Niestey gotowania nie chcę się uczyć, zwiewa z kuchni jakie nogi, no może czasem pokroi sałatkę, zrobi jajecznicę, ale ziemniaki też już przypalił, natomiast jak sprząta to już dokładnie nie powiem, a jak okna myje i wiesza firanki to ja sie nie wychylam. Więc niech mi tylko ta przyszła synowa coś powie to....!!!
wiec nauczy sie zobaczysz;-)Jak ja nie znoszę sprzątania.... to kara dla mnie, chyba, że mam wenę akuratnie
teraz siedzę w pracy i czekam aż mi przywiozą placki ziemniaczane z zestawem surówek
poza tym co do bólu brzucha, to mnie boli jak sobie porządnie kichnę...
:-)!!!pyyychaSzczera prawda!!!!!shyla zazdroszczęteż bym poleniuchowała
chociaż tak to się mówi, a w domu zawsze jest masa rzeczy do zrobienia

Bombusiu, śródmieście się kłaniaSamiuśkie centrum :-)
Co do sprzątania, to ja wczoraj robiłam wielkie porządki, więc dziś też tylko leniu****ę![]()