Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Witam sie Kuba śpi mąż uciekł na drugą zmiane do pracy mam chwilke na odpoczynek 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

kupiłaś na allegro??? ;-)
a mnie coś nie dobrze :-(
podaj mi linka :-)Tak kupiłan na allegrozaplaciłam w sumie niecale 60 zl za 2 pary śpiochów, 2 pary body i 2 pary łapek + przesyłka, ale jakosc super

;-)podaj mi linka :-)
jak możesz;-)
a tak strasznie mi sie nie chciało jakiegoś lenia chwyciłam i tylko bym spałam
a co do waszego tematu o bólu piersi to bolały mnie na początku ale teraz już jest ok tylko zaczeły mnie swędzieć i czasami to nawet mocno , natomiast bóle brzucha też miałam tylko na początku ale były naprawdę straszne , a lekarka mi powiedziała że to przez macicę bo mam do tyłu odchyloną , a teraz juz nic nie boli
A domy centrum tam ni sie kojarzy ,po za tym obstawiałabym jeszcze arkadiea ja własnie pisze swoją prace dyplomową(((( siedze od 3 h i NIC! Musiałam zrobić sobie przerwe
Ja tez kupiłam spodnie na allegro juz mam 4 pary. W ogóle to sporo ciuchów kupiłam na allegro ale w większości sa ogromne... pocieszam się, że to będzie na koniec ciąży. Ale przez to wychodzi, że nie mam teraz w czym chodzić.
Czy może któraś z Was orientuję się gdzie w Warszawie jest H&M Mama, słyszałam, że w Promenadzie. Gdzieś jeszcze?
dziękuje już lukam sobie :-);-)jasne, ze moge
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tutaj jest super bo masz od razu podział na rozmiary i jak interesuje Cie tylko rozmiar np 56 to wchodzisz i tylko taki widzisz dla mnie bomba![]()

mam jeszcze jednego nie sprawdzonego, ale zamowie i zobacze jakie madziękuje już lukam sobie :-);-)![]()
Ładne też mi sie podobająjasne, ze moge
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tutaj jest super bo masz od razu podział na rozmiary i jak interesuje Cie tylko rozmiar np 56 to wchodzisz i tylko taki widzisz dla mnie bomba![]()