reklama

Sierpień 2010

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez juz kupiłam troszkę ubarnek zresztą moja matka chrzestna wpadła w szał zakupów i już kupiła wózek mojej kruszynce :-)

No to rzeczywiście poszalała chrzestna jak juz kupiła wózek, ale dla Ciebie to dobrze.
A który tydzień jesteś w ciąży????
jasne, ze moge :)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tutaj jest super bo masz od razu podział na rozmiary i jak interesuje Cie tylko rozmiar np 56 to wchodzisz i tylko taki widzisz dla mnie bomba:)

PAJKA Super te ciuszki zapisałm sobie stonkę w "ulubione" jak przyjdzie M to obejrzy, bo lubi,ale ja jeszcze nie kupuję!

No to rzeczywiście poszalała chrzestna jak juz kupiła wózek dla Ciebie dobrze.
A który tydzień jesteś w ciąży????

PAJKA Super te ciuszki zapisałm sobie stonkę w "ulubione" jak przyjdzie M to obejrzy, bo lubi,ale ja jeszcze nie kupuję!

Bombusia ja jestem bardzo zadowolona ta stronka co Shyla pokaząła tez fajne tylko tam kolorystyka taka troszke mdła a ja takiej nie lubie i jak dla mnie troche za duzo negat i neutr a ja takich ludzi raczej omijam na allegor po co robic sobie kłopoty tutaj wsio sprawnie posżło

Shyla ok fajnie tlko np zpbacz na długosc body on tutaj pisze 0-3 miesiace a rozmiar body 35 a to wychodzi rozmiar 56
a znowu od 3-6 miesiecy mają rozmiar dl 65 cm to bedzie gdzies rozmiar około 68 aczkolwiek sie oplaca:)
wiem patrzałam na rozmiar ;-)
ja kupiłam od 0-3 miesięcy i od 3 - 6 a później się zobaczy :-)

Bombusia ja jestem bardzo zadowolona ta stronka co Shyla pokaząła tez fajne tylko tam kolorystyka taka troszke mdła a ja takiej nie lubie i jak dla mnie troche za duzo negat i neutr a ja takich ludzi raczej omijam na allegor po co robic sobie kłopoty tutaj wsio sprawnie posżło

No właśnie tak pomyślałam, że te kolory są takie "szare" i "smutne", a te Twoje to po prostu tylko kasiorkę liczyć i kupować, kupować hihihi.:tak::happy:!!!
Ja to już nie mogę się doczekać łóżeczka z tą piękną pościelą jakie teraz są no bajka poprostu i w nim taki bobas, właśnie w takim kolorowym ciuszku....., ale się rozmarzyłam haha:rofl2::eek:!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry