Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ładne te ciuszki ale za sztukę tyle dać to troszkę drogo ;-)
wiem ze w sklepach sa drozszew sklepach takich marketasz za szt jest ok. 10 zł nawet widziałam za 17 zł za szt wiec tutaj niecałe 10 to nie jest duzo. Ja ostatnio widziałam spiochy za 76 zł

wiem ze w sklepach sa drozsze
ja wczoraj kupiłam tu na aukcji parę rzeczy ;-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
np. 7 par body za 26,99zl
ja tez juz kupiłam troszkę ubarnek zresztą moja matka chrzestna wpadła w szał zakupów i już kupiła wózek mojej kruszynce :-)
jasne, ze moge
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tutaj jest super bo masz od razu podział na rozmiary i jak interesuje Cie tylko rozmiar np 56 to wchodzisz i tylko taki widzisz dla mnie bomba![]()
No to rzeczywiście poszalała chrzestna jak juz kupiła wózek dla Ciebie dobrze.
A który tydzień jesteś w ciąży????
PAJKA Super te ciuszki zapisałm sobie stonkę w "ulubione" jak przyjdzie M to obejrzy, bo lubi,ale ja jeszcze nie kupuję!
wiem patrzałam na rozmiar ;-)Shyla ok fajnie tlko np zpbacz na długosc body on tutaj pisze 0-3 miesiace a rozmiar body 35 a to wychodzi rozmiar 56
a znowu od 3-6 miesiecy mają rozmiar dl 65 cm to bedzie gdzies rozmiar około 68 aczkolwiek sie oplaca![]()
Bombusia ja jestem bardzo zadowolona ta stronka co Shyla pokaząła tez fajne tylko tam kolorystyka taka troszke mdła a ja takiej nie lubie i jak dla mnie troche za duzo negat i neutr a ja takich ludzi raczej omijam na allegor po co robic sobie kłopoty tutaj wsio sprawnie posżło

!!!
!!!!
a teraz nastepne trzeba