Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No Milusia dobry mi wyszedł, bo.... wylizałam miskę hihi!!!!jak zrobiłamKattrinka witamy
Bombusia ale mi smaka narobiłaś tym serniczkiemMniam
Ależ oczywiście witamy serdecznie i gratulacje:-)!!!!
Ale masz fajnie, że jesteś już po genetycznym USG, ja mam w ten poniedz.dziękuje bardzo)
jeszcze się troszke gubię na tym nowym forum, ale fajnie tu u Was i tyle dziewczynek w ciązy)
Również gratuluje
:-)
!Ale masz fajnie, że jesteś już po genetycznym USG, ja mam w ten poniedz.!
my nie czekamy by zobaczyc płec doszliśmy do wniosku że dowiemy sie przy porodzie bo mój chce byc przy porodzie hihi

Hejk dziewczyny,
chciałam sie przedstawic i przywitac
tez jestem sierpniówka - dowidzialam sie wczoraj po usg genetycznym, ze tp mam na 28/08
można sie przyłączyc?
No właśnie tak pomyślałam, że te kolory są takie "szare" i "smutne", a te Twoje to po prostu tylko kasiorkę liczyć i kupować, kupować hihihi.!!!
Ja to już nie mogę się doczekać łóżeczka z tą piękną pościelą jakie teraz są no bajka poprostu i w nim taki bobas, właśnie w takim kolorowym ciuszku....., ale się rozmarzyłam haha!!!!
A tak w ogóle to zrobiłam dzisiaj sernik na zimno z serków homogenizow. do tego do środka dałam pokrojoną, czerwoną galaretke i rodzynki, natomiast na wierzch poszły brzoskwinie z puszki, pomarańcza i zielona galaretka. Cała tortownica!
Czekamy z synem, aż sie zsiądzie!!!!;-)
Zrobiłam tak na wypadek gdyby mi sie zachciało po tych śledziach co jadłam!
ja każdemu daje szanse , nie znaczy ze jak komuś coś nie przysłał lub coś innego się stało, to mi tak wyjdzie;-) a swoja droga nawet ci co maja pozytywy tez może się zawsze coś zdarzyć - nigdy nic nie wiadomo ;-)
witam i jaHejk dziewczyny,
chciałam sie przedstawic i przywitac
tez jestem sierpniówka - dowidzialam sie wczoraj po usg genetycznym, ze tp mam na 28/08
można sie przyłączyc?