Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No Milusia dobry mi wyszedł, bo.... wylizałam miskę hihi!!!!jak zrobiłamKattrinka witamy
Bombusia ale mi smaka narobiłaś tym serniczkiemMniam
Ależ oczywiście witamy serdecznie i gratulacje:-)!!!!
Ale masz fajnie, że jesteś już po genetycznym USG, ja mam w ten poniedz.dziękuje bardzo)
jeszcze się troszke gubię na tym nowym forum, ale fajnie tu u Was i tyle dziewczynek w ciązy)
Również gratuluje
:-)
!Ale masz fajnie, że jesteś już po genetycznym USG, ja mam w ten poniedz.!
my nie czekamy by zobaczyc płec doszliśmy do wniosku że dowiemy sie przy porodzie bo mój chce byc przy porodzie hihi

Hejk dziewczyny,
chciałam sie przedstawic i przywitac
tez jestem sierpniówka - dowidzialam sie wczoraj po usg genetycznym, ze tp mam na 28/08
można sie przyłączyc?
No właśnie tak pomyślałam, że te kolory są takie "szare" i "smutne", a te Twoje to po prostu tylko kasiorkę liczyć i kupować, kupować hihihi.!!!
Ja to już nie mogę się doczekać łóżeczka z tą piękną pościelą jakie teraz są no bajka poprostu i w nim taki bobas, właśnie w takim kolorowym ciuszku....., ale się rozmarzyłam haha!!!!
A tak w ogóle to zrobiłam dzisiaj sernik na zimno z serków homogenizow. do tego do środka dałam pokrojoną, czerwoną galaretke i rodzynki, natomiast na wierzch poszły brzoskwinie z puszki, pomarańcza i zielona galaretka. Cała tortownica!
Czekamy z synem, aż sie zsiądzie!!!!;-)
Zrobiłam tak na wypadek gdyby mi sie zachciało po tych śledziach co jadłam!
ja każdemu daje szanse , nie znaczy ze jak komuś coś nie przysłał lub coś innego się stało, to mi tak wyjdzie;-) a swoja droga nawet ci co maja pozytywy tez może się zawsze coś zdarzyć - nigdy nic nie wiadomo ;-)
witam i jaHejk dziewczyny,
chciałam sie przedstawic i przywitac
tez jestem sierpniówka - dowidzialam sie wczoraj po usg genetycznym, ze tp mam na 28/08
można sie przyłączyc?