reklama

Sierpień 2010

A tak w ogóle to zrobiłam dzisiaj sernik na zimno z serków homogenizow. do tego do środka dałam pokrojoną, czerwoną galaretke i rodzynki, natomiast na wierzch poszły brzoskwinie z puszki, pomarańcza i zielona galaretka. Cała tortownica!:szok:
Czekamy z synem, aż sie zsiądzie!!!!;-)
Zrobiłam tak na wypadek gdyby mi sie zachciało po tych śledziach co jadłam:tak:!

reklama
:-)No dziewczyny widze ze zakupy juz porządne robicie lub planujecie :-)
Ja jeszcze nic nie kupiłam, I mam zamiar sie wstrzymac az do poznania płci maluszka ;-) Ale niewiem czy wytrzymam :-p Juz jak przechodze kolo sklepu dziecięcego to mam ochote wejsc i cos kupic :-D Tak samo jak przeglądam rzeczy na allegro to mnie kusi :-p Tak mi sie wszystko podoba ze szok :szok: :-D
Ale musze wytrzymac chociaz to trudne :-)

No to rzeczywiście poszalała chrzestna jak juz kupiła wózek, ale dla Ciebie to dobrze.
A który tydzień jesteś w ciąży????

to jest 14 tydzień :tak: a my nie umiemy sie już sierpnia doczekać :-)
No ja Cię rozumię, że się nie możecie doczekac sierpnia jak każda z nas ja to juz nawet chciałabym, żeby był wrzesień, byc w domku.!!!!
Ciuszków nie kupuję, bo.... jestem trochę przesądna (no trudno), a poza tym moze jak dowiem się płeć??? nie nie wiem sama, narazie poprostu sie powstrzymuję:tak:

Bombusia ja jestem bardzo zadowolona ta stronka co Shyla pokaząła tez fajne tylko tam kolorystyka taka troszke mdła a ja takiej nie lubie i jak dla mnie troche za duzo negat i neutr a ja takich ludzi raczej omijam na allegor po co robic sobie kłopoty tutaj wsio sprawnie posżło

ja każdemu daje szanse , nie znaczy ze jak komuś coś nie przysłał lub coś innego się stało, to mi tak wyjdzie;-) a swoja droga nawet ci co maja pozytywy tez może się zawsze coś zdarzyć - nigdy nic nie wiadomo ;-)

Hejk dziewczyny,
chciałam sie przedstawic i przywitac ;)
tez jestem sierpniówka - dowidzialam sie wczoraj po usg genetycznym, ze tp mam na 28/08 ;)
można sie przyłączyc?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry