reklama

Sierpień 2010

Ja jeszcze nic nie kupuję:) Zacznę po 30 tc:)

ja własnie nie chce czeac na ostatni moment bo po 30 tc róznie bywa niestety i wole kupic wczesniej na samym koncu to tylko wózek zamowie a tak wszystko bedzie czekało juz na maluszka, a gdyby cos mialo sie wydarzyc to trudno tez biore pod uwage i takie sytuacje, ze moze sie cos stac i po 30 tc wiec nie chce sie denerwowac i odmawiac sobie frajny :laugh2::laugh2::laugh2:no, ale to ja każdy robi jak uważa.
Ja ja zobaczylam ile jest tych wszystkich ciuszków, rzeczy do kupienia to nie chce potem z duzym brzuchem pchac sie po sklepach szczegolnie w takich miesiacach jak maj/czerwiec/lipiec gdzie moze byc strasznie gorąco.

reklama
pewnie, ze tak, tylko ja wole juz takie osoby jakos omijac bo jest wieksze prawdopodobienstwo jakiegos figla - zawsze jeszcze czytam te negatywy npo ji jak ktos pize4, ze przesyłki nie dostal i kasy nie zwrocili to ja po prostu nie chce ryzykowac bo mnie na to nie stac :-)ja nie mam odwagi a i nerwów sobie nie chce psuc
ja tez zawsze lubię sobie poczytać komentarze na profilach , ale ja tam się nie denerwuje biorę wszystko na luzie ;-)

ciamajdka ja się z suwaczkiem męczę od wczoraj i nic . Jak już mi się uda dodać to wychodzi jakiś zamazany maże ja coś źle robię:zawstydzona/y: . Ogólnie mam masakrę zjadłam całe śniadanie w robocie juz i póżniejj nie będę miała co jeść a gdzie tam 21,00:-( . Dziewczny powiedzcie a u was już widać trochę brzuszki?

ja tez zawsze lubię sobie poczytać komentarze na profilach , ale ja tam się nie denerwuje biorę wszystko na luzie ;-)

ja znam siebie i od razu bym sie zestresowala a po co mi to ;-) dlatego wole takich pozytywnych a i tak sie stresuje jak wpłacam im kase:-D

i powiem Wam , ze ja dzisiaj zobaczyłam te malutkie ciuszki to powiedziałam do mojego brzucha damy rade maluchu damy rade jeszcze 25 tygodni i damy rade :) i ciesze sie z każdego bezproblemowego dnia ciąży

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja własnie nie chce czeac na ostatni moment bo po 30 tc róznie bywa niestety i wole kupic wczesniej na samym koncu to tylko wózek zamowie a tak wszystko bedzie czekało juz na maluszka, a gdyby cos mialo sie wydarzyc to trudno tez biore pod uwage i takie sytuacje, ze moze sie cos stac i po 30 tc wiec nie chce sie denerwowac i odmawiac sobie frajny :laugh2::laugh2::laugh2:no, ale to ja każdy robi jak uważa.
Ja ja zobaczylam ile jest tych wszystkich ciuszków, rzeczy do kupienia to nie chce potem z duzym brzuchem pchac sie po sklepach szczegolnie w takich miesiacach jak maj/czerwiec/lipiec gdzie moze byc strasznie gorąco.

i tu sie zgadzam;-) jak najbardziej nic dodac nic ujac :tak:;-):-p:-D:-)

ciamajdka ja się z suwaczkiem męczę od wczoraj i nic . Jak już mi się uda dodać to wychodzi jakiś zamazany maże ja coś źle robię:zawstydzona/y: . Ogólnie mam masakrę zjadłam całe śniadanie w robocie juz i póżniejj nie będę miała co jeść a gdzie tam 21,00:-( . Dziewczny powiedzcie a u was już widać trochę brzuszki?

Ojej no nie powinnaś głodować do tej godziny, szybko do mnie po sernika kogoś przyślij haha:-D!! Mamy brzuszki mamy,śliczniutkie domki, niektóre z nas dość duże domki:))):tak::rofl2:!!!

udło mi się dodać mój suwaczek :-) nareszcie :-D a takiego serniczka to bym zjadła a narazie muszę się zadowolić czekoladą (kolega jest taki dobry i mnie poczęstował) :tak:. A co do brzuszka to ja tez mam ale nie duży:tak: a i tak mój się cieszy;-)

Witam nowe sierpnióweczki..

Pajeczko zakochałam się w tych ciuszkach co pokazałaś.. sliczne.. ja poki co czekam bo mam dostac paczke od kuzyna i jego żony i nie wiem co tam bedzie bo mają 2 chłopaków i dziewczynke.. wiec sie poki co wstrzymuje..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry