Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja właśnie także weekend spędzę na wypełnianiu pitów dla siebie i rodzinki i w poniedziałek zaniosę.No żegnam się na razie dziewczynki, bo moja siostra do mnie jedzie w odwiedziny, na ploty i wypełnianie PITów-trzeba zlożyć, bo troche kasiorki dadzą:-)!!!
Miłego wieczoru!!
![]()
Może szybko zwrot kasiorki będzie? 

Nie było nas tu już prawie 3 tygodnie. Zaczęłam od tego, że pochwaliłam się naszymi pięknymi zdjęciami USG, no musicie przyznać, że są cudowne (jak wszystkich Was) :-) Widzę, że rozpoczynają się rozmowy o zakupach dla maluszka. My najpierw musimy zrobić remont i wyszykować pokoik dla maleństwa. Zabierzemy się za to pewnie za jakiś tydzień, może dwa, a jak z tym się uporamy, to wtedy się pewnie zacznie :-) ale będę się starała nie kupować pojedynczo, bo jeśli teraz kupię wszystko, co potrzebne to później i tak się nie powstrzymam i kupię drugie tyle :-)

a ja miałam dziś takie lekkie kopniecie w jedno miejsce, ale takie delikatne :-)Ja z tymi najdroższymi rzeczami typu wózek, łóżeczko i ogólnie remoncik itp. poczekam do okolic maja/czerwca![]()
Dziewczyny, znów mi się w brzuszku tak jakby przelewa, jakby delikatnie puka, ale znów nie wiem czy to dzidzia czy jelita![]()