Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Teraz było kilka dni ciszy, a teraz jak siedziałam to tak jakby poniżej, ale bardziej wewnątrz niż wcześniej -no to teraz wytłumaczyłam
;-)
:-)
Tyle, że zabrałam taką góre sprawdzianów i różnych ćwiczeń, że nie wiem kiedy odpocznę
Ja też do swoich teściów nie mówię "mamo", "tato"ja wiem, że do rodziców J. nie powiem NIGDY mamo i tato. Takie mam wewnętrzne założenie- rodzicó ma się jednych,a to jest tylko kwestia umowy społecznej. Wybrnąć z tego nie będzie trudno- w końcu zostaną dziadkiem i babcia i tak tez będę ich nazywać !![]()
Raczej bezosobowo lub po imieniu
Widzę, że nasze córeczki w podobnym wiekuWitam Panie
Dziecko moje chore, więc kwestia zwolnienia wyjaśniła się sama.
Rozstępy mam i będę miała zapewne gorsze pod koniec ciąży, ale może uda się tak, jak poprzednio i tylko uda <tylko to takie pocieszanie się> ucierpią i pośladki. Nie wiem, czy teraz smarowanie coś pomoże, zobaczymy.
W poniedziałek do gina, może fasolka pokaże swoją płeć
A moja ukochana córka mnie wymęczyła ostatnio. Ma teraz fazę, że tylko ja jestem odpowiednia do noszenia jej, przytulania, usypiania, etc. a 14kg przy ciąży, to niekoniecznie dobra gimnastyka. A ona nie do końca rozumie - ostatnio trochę lepiej, ale wciąż...
EchUdanego poranka i reszty dnia.
Moja na początku też się buntowała, że nie chcę jej podnosić, ale teraz już rozumie
Witam:-)Hejk dziewczyny,
chciałam sie przedstawic i przywitac
tez jestem sierpniówka - dowidzialam sie wczoraj po usg genetycznym, ze tp mam na 28/08
można sie przyłączyc?
A ubranek jeszcze nie kupuję-dużo mam po Basi, jak będzie chłopiec trzeba coś dokupić, no i dochodzi inna pora roku, bo Basia z kwietnia;-)Madziujka, szczerze to nie wiem.
Wcześniej miałam takie puknięcia raz z jednej strony raz z drugiej, ale myślałam,że to nie dzidzia. Kilka dni później tak jakby z lewej strony troszkę poniżej pępka, ale nie za niskoTeraz było kilka dni ciszy, a teraz jak siedziałam to tak jakby poniżej, ale bardziej wewnątrz niż wcześniej -no to teraz wytłumaczyłam
;-)
:-)

No ale na pewno stanęłaś na wysokości zadania...i pewnie takie doświadczenie jest niezastąpione przy wychowywaniu dzieci...ja będę się dopiero wszystkiego uczyć...mam nadzieję, że podołam

Cieszymy się razem z Tobą...

I po obiedzie spałam do 18.30.Milusia a dlaczego ten czynsz taki wysoki?Pajeczko tylko u mnie jest tak, że nie ze względu na przesąd czy coś takiego, tylko na razie mam niestabilną sytuację mieszkaniowąNie wiem czy wprowadzać się do nowego (czynsz 1000zł
) czy zamienić na coś mniejszego. Jak będę miała pewną sytuację to na pewno wpadnę w szał, bo jak do tej pory to wszystkim moim znajomym mamuśkom kupiłam tyle rzeczy (koce, ubranka, zabawki, pieluchy), że mogłabym za to jechać na niezłe wczasy
Ale kocham takie zakupy i zawsze mi łezki leciały jak widziałam takie maleńkie ciuszki
Żegnam się z wami, miłego wieczorku ja biegnę z pracy na drogę krzyżowąbuzialki
![]()
Raczej bezosobowo lub po imieniu

ja dzisiaj kupiłam sobie lody czekoladowo, waniliowo, orzechowe