reklama

Sierpień 2010

Shyla, zmieniłaś moją Dojlczlandię na Germany :-p;-)
No no, właśnie o uda mi chodziło :zawstydzona/y::tak::-)
Dobranoc :-)
Niuunia, hej :-)
Kasiu, no tak to właśnie z rozmiarami jest. Co krawiec to inna rozmiarówka. :confused2:

reklama
Ja dziewczyny tez zycze Wam milej nocki:))), co prawda u mnie dzien , dziecko zasnelo- wiec ide cos zrobic, ale wy znikacie jedna po drugiej, wiec mowie dobranoc. Moze powystawiam aukcje- jak mala spi to jedyna okazja na spokojnie to zrobic:)))

Aga, to wszystkie życzymy sobie dobranoc, a ja Ci w takim razie życzę miłego dzionka :tak::-)

I ja mówię dobranoc :tak:
Do jutra :-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny a mam do Was pytanie kiedy zaczynacie robic pokoik dziecięcy??

w lipcu dopiero po przeprowadzce

Milusia dokladnie ja pamietam po slubie mi przez gardło nie chcialo przejsc mowienie do niej mamo:szok:
a potem sobie powiedziałam a niech jej milo bedzie , ale trwało to jakies pol roku a do tescia od razu tato:-D

ja wiem, że do rodziców J. nie powiem NIGDY mamo i tato. Takie mam wewnętrzne założenie- rodzicó ma się jednych,a to jest tylko kwestia umowy społecznej. Wybrnąć z tego nie będzie trudno- w końcu zostaną dziadkiem i babcia i tak tez będę ich nazywać ! :P

dziewczyny a mam do Was pytanie kiedy zaczynacie robic pokoik dziecięcy??
Jakoś na wiosne (maj?)bedzie my remontować pokoik synka(malowanie,nowe malunki na ścianie),wtedy też kącik przygotuję dla maleństwa:tak:
przepraszam ja celowałam w dziewczynke 3 dni przed owu a widzisz ma byc chłopak :-D
Ja tez celowałam na dziewczynkę,ale z moimi wahaniami hormonalnymi i torbielem jajnika,to w sumie nie wiem,kiedy jajo "wylazło" i co tam za zołnierze dotarli:-D
Sie okaże.
Jak widać po niektórych dziewczynach,ludzkie plany sobie,a tam na górze i tak co innego zaplanowane:-)

Ja tez celowałam na dziewczynkę,ale z moimi wahaniami hormonalnymi i torbielem jajnika,to w sumie nie wiem,kiedy jajo "wylazło" i co tam za zołnierze dotarli:-D
Sie okaże.
Jak widać po niektórych dziewczynach,ludzkie plany sobie,a tam na górze i tak co innego zaplanowane:-)

U mnie podobnie. Miałam tak nieregularne cykle, że często nawet nie wiedziałam kiedy mam owulację...:zawstydzona/y: Za chiny nie mogę określić dnia poczęcia, zwłaszcza że w tym czasie często się przytulaliśmy. Szkoda. Ale i tak czuję, że to chłopak :-)

BTW, miłego dnia ciężarówki. Niedługo wyjeżdżam poza Kraków więc jutro poczytam co naskrobałyście.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry