Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny a mam do Was pytanie kiedy zaczynacie robic pokoik dziecięcy??
Milusia dokladnie ja pamietam po slubie mi przez gardło nie chcialo przejsc mowienie do niej mamo
a potem sobie powiedziałam a niech jej milo bedzie , ale trwało to jakies pol roku a do tescia od razu tato![]()
Jakoś na wiosne (maj?)bedzie my remontować pokoik synka(malowanie,nowe malunki na ścianie),wtedy też kącik przygotuję dla maleństwadziewczyny a mam do Was pytanie kiedy zaczynacie robic pokoik dziecięcy??

Ja tez celowałam na dziewczynkę,ale z moimi wahaniami hormonalnymi i torbielem jajnika,to w sumie nie wiem,kiedy jajo "wylazło" i co tam za zołnierze dotarliprzepraszam ja celowałam w dziewczynke 3 dni przed owu a widzisz ma byc chłopak![]()

Ja tez celowałam na dziewczynkę,ale z moimi wahaniami hormonalnymi i torbielem jajnika,to w sumie nie wiem,kiedy jajo "wylazło" i co tam za zołnierze dotarli
Sie okaże.
Jak widać po niektórych dziewczynach,ludzkie plany sobie,a tam na górze i tak co innego zaplanowane:-)
Za chiny nie mogę określić dnia poczęcia, zwłaszcza że w tym czasie często się przytulaliśmy. Szkoda. Ale i tak czuję, że to chłopak :-)