Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, a czy przeszedł Wam już ból piersi... bo mnie nadal to męczy... mniej - co prawda - niż wcześniej, ale nadal bolą...![]()
tylko przy dotyku ale czuje sie jak dojna krówka z nimiDziewczyny, a czy przeszedł Wam już ból piersi... bo mnie nadal to męczy... mniej - co prawda - niż wcześniej, ale nadal bolą...![]()
ja chce swoje malutkie cycuszki spowrotem
Mandarynki mogę brać garściamiIna witaj w śród nas
Kiniusia wpadaj do mnie na mandarynki jeszcze troche zostało :-)moge Ci równierz zaproponować jabłka i gruszki
A widze kochane ze zlocik umawiacie jestem jak najbardziej zai Warszawato dobre miejsce
![]()

:-)Mnie teraz bolą sutki i okolice, wcześniej całe były obolałe, ale przeszło.Dziewczyny, a czy przeszedł Wam już ból piersi... bo mnie nadal to męczy... mniej - co prawda - niż wcześniej, ale nadal bolą...![]()

Szczęściaramnie od samego początku piersi nie bolały i nie bolą ;-)

Dziewczyny, a czy przeszedł Wam już ból piersi... bo mnie nadal to męczy... mniej - co prawda - niż wcześniej, ale nadal bolą...![]()
Mandarynki mogę brać garściami![]()
Jeść je mogę 24h/24h, więc z miłą chęcią skorzystam:-)
Dziękuję :-)
Mnie teraz bolą sutki i okolice, wcześniej całe były obolałe, ale przeszło.
Szczęściara![]()
Pajkaa, jeszcze nie wiem, ale dowiem się 3 marca (mam nadzieję, że maluch pokaże co tam ciekawego matak dalej, ale troszke mniej
Kiniusia a Ty juz wiesz co bedziesz miała?? moze Ty na dziewczynke idziesz?/
).
:-)hihihi, uroki ciążydziś aż się sama zadziwiłam - w przypływie impulsu kupiłam 30dkg kiszonej kapusty, którą zeżarłam CAŁĄ prawie prosto z worka. teraz się czuję jak pieróg z kapustą![]()
a na jutro ugotowałam gar żuru.

ja bym osobiście wolała żeby mnie bolałySzczęściara![]()

A tam, ciesz sięja bym osobiście wolała żeby mnie bolały
przed @ zawsze mnie bolały a teraz ani widu ani słychu![]()

;-)