reklama

Sierpień 2010

właśnie dziewczynki ja na Kube najchętniej jadłam śledzie z czekoladom :tak:teraz nie moge patrzeć na kwaśne najchętniej pochłaniałabym słodycze ,owoce karzde i fast foody :tak:wiecie może co sie je na dziewczynke :tak:

reklama
A tam, ciesz się :tak:
Ja wcześniej nic nie mogłam na siebie włożyć, tak bolały, a jak układałam się do spania to masakra jakaś była :sorry:
Teraz cieszę się, że boli tylko tam gdzie boli, a czasem nawet swędzi :eek:
Ale twarda jestem i nie drapię się :sorry:;-)

jak Cie swędzą to smaruj oliwka przeznaczona dla kobiet w ciąży , bo mogą pojawić się rozstępy ;-)
mnie w 1 ciąży w ogóle nie bolały ani nie swędziały,ale jak zaczęły swędzieć i bolec to od razu i rosły ze nie nadążałam i przez to mam rozstępy:sorry:

jak Cie swędzą to smaruj oliwka przeznaczona dla kobiet w ciąży , bo mogą pojawić się rozstępy ;-)
mnie w 1 ciąży w ogóle nie bolały ani nie swędziały,ale jak zaczęły swędzieć i bolec to od razu i rosły ze nie nadążałam i przez to mam rozstępy:sorry:
No to będę smarować, bo brzuszek smaruję, a piersi jakoś omijałam :sorry:

właśnie dziewczynki ja na Kube najchętniej jadłam śledzie z czekoladom :tak:teraz nie moge patrzeć na kwaśne najchętniej pochłaniałabym słodycze ,owoce karzde i fast foody :tak:wiecie może co sie je na dziewczynke :tak:

Podobno słodycze się je na dziewczynkę, a kwaśne na chłopca... Ale u mnie się to chyba nie sprawdzi, bo od początku ciąży pałaszuję słodkie, a juz wiem od lekarza, że na 80% będę miała synka :-D:-D:-D

Heh, a ja nawet potrafię zajadać się kwaśnym, przegryzając słodkie i odwrotnie :-p hihihi :-D
Shyla, no brzuch mi smaruje mój M., piersi też zaczął ;-)smarować, no to jeszcze brzuszek i pośladki...hmmm...No to teraz będę miała dwa razy dziennie super masaże :laugh2: Może na cellulit też coś pomogą :sorry:

I ja witam dopiero teraz:tak:
Wcześniej tylko poczytałam, a potem złapały mnie bóle brzucha takie jak na @:no: Nospę wzięłam, poleżałam i teraz na szczęście nie boli:tak: Nie wiem skąd te bóle, w pierwszej ciąży ich nie miałam-może cc ma coś do tego?:eek:
Chciałam sobie kupić spodnie ciążowe, bo te które dostałam od szwagierki wszystkie są na mnie za duże, ale byłam w H&M i były za 179 zł:szok::cool: Boję się kupić w internecie, bo co firma to inny rozmiar-te z H&M rozm.36 obciskały za bardzo uda, a te z Niveny od szwagierki rozm.M za wielkie:sorry:
Widzę, że zachcianki pędzą przez to nasze forum z prędkością światła:-D

Heh, a ja nawet potrafię zajadać się kwaśnym, przegryzając słodkie i odwrotnie :-p hihihi :-D
Shyla, no brzuch mi smaruje mój M., piersi też zaczął ;-)smarować, no to jeszcze brzuszek i pośladki...hmmm...No to teraz będę miała dwa razy dziennie super masaże :laugh2: Może na cellulit też coś pomogą :sorry:

ja tak miałam na samym początku nagle zagryzłam czekoladę później poleciałam i jadłam kiszona kapustę :-D i wtedy czułam ze coś się dzieje:tak:
chciałaś napisać uda i pośladki :-p
wiem,wiem każdemu zdarzyć się może piczunio:-p:-p:-p
ja zmykam DOBRANOC :-p
iyz2s0l01mp.gif

ps- kasia2506 ja właśnie mialam tak samo wczoraj i dzis rano , i ktos dzis napisal tu na forum ze cc ma z tym cos wspolnego , bo dzwonila jedna z forumowiczek do swojego lekarza ;)
jeśli nie ma plamien to wszytsko jest ok

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewuszki :-) oglądam 'szczęki" i tak zajrzalam co u was. ja zachciewajek szczerze mówiąc to nie mam - ale kto wie może to się zmienić :-D a co do ciuszków to też na allegro zastanawiam się czy rozmiar będzie pasował, bo co krawiec to inny rozmiar. a Shyla podała gdzieś fajny link do super ogrodniczek - fajniusie:-)

Shyla dobranoc :***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry