reklama

Sierpień 2010

Witam babeczki:-)
Ciamajdka gratuluję pierwszych ruchów.Ja rodziłam SN i powiem szczerze nie obraziłabym się gdyby mi teraz wypadła cesarka:sorry:;
milusia83 gratuluję synka:-), więc jak dobrze pamiętam
4:1 dla chłopczyków:sorry:
Alaa no to się strachu najadłaś:szok:

Jeśli chodzi o dzisiejsze obiadki u mnie krupnik i pizza
z PizzyHut mniam:laugh2:
Miłego dnia

reklama
Ja napwno nie kupię spodni ciążowych przez internet. Zdecydowanie wolę przymierzyć i sprawdzić jak się czuję. Pierwsze zakupy zrobię pewnie pod koniec tego miesiąca - mam w planach spodnie i spódniczkę jeansową (tą ewentualnie mogę kupić przez Allegro) bo obecnie chodzę na zmianę w czarnych dresowych spodniach albo czarnej spódniczce,którą już ledwo dopinam i siedząc muszę odpiąć.

Znalazłam fajny artykuł na gazecie...zaraz wkleje na zakupowy wątek.

a ja wlasnie kupilam bez problemu :) a na pewno jest taniej niz w sklepie siedzialam z metrem i sie wymierzyłam i są dobre.

Ale wiecie co zauwazylam, z enie moge nosic spodni ciążowych tych z gumą:szok: normalnie przez nie mnie mdli bo uciskają mi na brzuch mimo, ze mam poluzowaną gumkę:szok: i mnie duszą i musze kupic jakies ogrodniczki bo w tych to długo nie pochodze:no:

Witam was. Za każdym razem jak zaglądam na ten wątek i czytam jakie smakołyki jecie robię się głodna :-D. Zaraz sobie zrobię mizerię z czymś. I ogórkową tradycyjnie.
Jeśli chodzi o ogrodniczki. Kiedyś należałam do zespołu tańca, gdzie tańczyłyśmy w ogrodniczkach na każdej próbie i występie, od tego czasu mam uraz do tego typu spodni :-D spódnic też nie lubię, więc będe miała problem w późniejszej ciąży!
Właśnie wróciłam od lekarza i z moją szyjkę macicy jest ok jeśli chodzi o konsystencję. Mam brać mniej luteiny, bo 2x1, a nie 2x2 jak dotychczas. To chyba ok? Mam nadzieję, że ta zmiana nie wpłynie negatywnie na szyjkę. Mam przyjść za 3 tyg, a nie za 2 jak do tej pory chodziłam.

W Krakowie super pogoda, aż tryskam energią i dobrym humorem :-) byłam na małych zakupach i zachciało mi się kupić coś konkretnego przeciw rozstępom. I kupiłam Pharmaceris M Foliacti. Znacie ten krem? Zobaczymy jak będzie działał.

milusia83 gratulacje. zdaje się, że chłopacy będą rządzić w sierpniu 2010 :-)

Sierpień 8 i Saudades dziękuję:)
Oj będzie chłopaków, będzie:D Może dlatego, że większość z nas w owulkę celowała i żołnierzyki męskie silniejsze są:)
Pajeczko ja na razie o tym nie myślę bo nie mam do tego głowy, jeszcze nie wiem czy się zamieniać na mieszkanko czy zostać przy moim nowym, jak zostanę to muszę całe mieszkanie umeblowac - koszt jakieś 20 tys:D:D:D

Ja szalałam 6 dni przed owu, potem 4, no i poszalałam jeszcze w owu:D:D:D Myślałam, że tamte dziady (żeńskie) już sobie czekają na jajusio, a tu dzielne żołnierze chyba w ekspresowym tempie dotarły do jajeczka:D

Milusia a Ty kiedy zamierzasz robic pokoik dziecięcy?
ja sie tak zastanawiam w którym tc bedzie najlepszy moment...

Najpóźniej w pod koniec czerwca, z resztą mój mąż powiedział, że gdybym poszła do szpitala wcześniej (on się wszystkim zajmie i mam się niczym nie przejmować). Mniej więcej wiemy co kupimy, z resztą on jest lepszy w zakupach ode mnie. Podejrzewam, że to będzie wyglądało tak: usiądzie na allegro wieczorem i po kolei będzie kupował:) łóżeczko, wózki, ubranka i gadżety:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry