Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja w robocie kupiłam sobie nutelle i juz opróżniłam prawie cały słoikale dobre a lody też bym zjadął
![]()
a na lody zapraszam ,chętnie się podzielę :-)no ja wcinam waniliowo-czereśniowe jedyne lody po których nie mam zgagiShyla przestań pisać o tych lodachja dzisiaj kupiłam sobie lody czekoladowo, waniliowo, orzechowe
Gratuluje tym wszystkim którzy już czują swoje dzieciaczki, Ja się zaczynam martwić bo nic nie czuje, ani motylków, ani kopnięć
A wizyta u gina dopiero w czwartek![]()

a ja miałam dziś takie lekkie kopniecie w jedno miejsce, ale takie delikatne :-)
mam takie ruchy ale nie są regularne ;-)

Witaj i gratuluje to moje 2 lata starań to przy twoich pryszczHejk dziewczyny,
chciałam sie przedstawic i przywitac
tez jestem sierpniówka - dowidzialam sie wczoraj po usg genetycznym, ze tp mam na 28/08
można sie przyłączyc?

ja mam zazwyczaj tak jak siedzę prosto i mam nogi uniesione lekko ,lub jak leżę na plecach i czytam coś ;-)ja wczoraj jak lezalam na boku do poczułam takie lekkie musniecie jakby kopniak, ale sie zastanawiałam czy to mzoe byc to i u mnie tez to nie jest regularne, ale skoro moj mody tak figluje tam w srodku to ja sie nie dziwie![]()
Bedziemy trzymać kciuki żeby ci szybko zleciałoBogusia tobie to dobrze ty juz po pracy a ja niestety muszę siedzieć do 21,00 i to juz jest kompletna męczarnia :--(
a tak z ciekawości czym sie zajmujesz że tak długoja pracuję w hurtowni nabiałau , odbieram zmówienia ze sklepów i wprowadzam je do komputera , robota cały czas siedząca :-( a najbardziej mnie dibija to że musze pracowac 6 dni w tygodniu i cały czas na popołudniu:-Bedziemy trzymać kciuki żeby ci szybko zleciałoa tak z ciekawości czym sie zajmujesz że tak długo