reklama

Sierpień 2010

reklama
ja w robocie kupiłam sobie nutelle i juz opróżniłam prawie cały słoik:-D:-D:-D ale dobre a lody też bym zjadął:tak:

ojej ja na nutelle to bym spojrzeć nie mogla :-p a na lody zapraszam ,chętnie się podzielę :-)

Shyla przestań pisać o tych lodach :-p ja dzisiaj kupiłam sobie lody czekoladowo, waniliowo, orzechowe :tak::tak::tak:

Gratuluje tym wszystkim którzy już czują swoje dzieciaczki, Ja się zaczynam martwić bo nic nie czuje, ani motylków, ani kopnięć :confused2:
A wizyta u gina dopiero w czwartek :zawstydzona/y:
no ja wcinam waniliowo-czereśniowe jedyne lody po których nie mam zgagi :sorry:
a jesli chodzi o ruchy to jest bardzo indywidualna sprawa - kiedy i jak odczujesz pierwsze ruchy dziecka. Szczupłe mamy i kobiety, które oczekują kolejnego dziecka, z reguły czują je wcześniej niż te, które są obdarzone nieco bujniejszymi kształtami i są w ciąży po raz pierwszy. ;-)
a do czwartku już nie daleko:tak:
ja mam wizytę w poniedziałek ,doczekać się nie mogę :-)

a ja miałam dziś takie lekkie kopniecie w jedno miejsce, ale takie delikatne :-)
mam takie ruchy ale nie są regularne ;-)

ja wczoraj jak lezalam na boku do poczułam takie lekkie musniecie jakby kopniak, ale sie zastanawiałam czy to mzoe byc to i u mnie tez to nie jest regularne, ale skoro moj mody tak figluje tam w srodku to ja sie nie dziwie:-D

Shyla;ojej ja na nutelle to bym spojrzeć nie mogla :-p a na lody zapraszam ,chętnie się podzielę :-)

chętnie skorzystam z zaproszenia na lody tez bym zjadłam :tak::tak::tak:

ja wczoraj jak lezalam na boku do poczułam takie lekkie musniecie jakby kopniak, ale sie zastanawiałam czy to mzoe byc to i u mnie tez to nie jest regularne, ale skoro moj mody tak figluje tam w srodku to ja sie nie dziwie:-D
ja mam zazwyczaj tak jak siedzę prosto i mam nogi uniesione lekko ,lub jak leżę na plecach i czytam coś ;-)

Bedziemy trzymać kciuki żeby ci szybko zleciało :tak:a tak z ciekawości czym sie zajmujesz że tak długo
ja pracuję w hurtowni nabiałau , odbieram zmówienia ze sklepów i wprowadzam je do komputera , robota cały czas siedząca :-( a najbardziej mnie dibija to że musze pracowac 6 dni w tygodniu i cały czas na popołudniu:-(:-(:-( ale jakos dom rade;-)

reklama
Obejrzałam właśnie najpiękniejszy film na świecie "Zaklęci w czasie"...
polecam... film bardzo wzruszający... niesamowity... trudno by się nad nim rozwodzić, trzeba obejrzeć... dałabym dla niego wszystkie nagrody!!!

poza tym nie chciałam tego pisać, ale poczułam dziś pierwszy ruch, jakby smyrnięcie od wewnątrz, i wiem, że to było to.. ja wiem, że w wieku mojej ciąży to nieprawdopodobne... jednak wierzę że to było to...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry